Álomtesi óra

2017.02.22.

Sziasztok! Nagyon sokan tudjátok, hogy mit is jelent számomra a lótusz szimbólum és a “Nanasforchildren” hashtag. Eddig több jótékonysági akcióban vettünk részt és többször említettem Nektek, hogy ezek nem egyszeri alkalommal fordulnak majd elő, hanem igyekszünk minél több, gyerekekkel kapcsolatos akcióban részt venni. A mostani, egy picit különbözik a többitől, mert ez a sportról és az egészséges életmódról szól majd!

Szeretnénk, hogyha csatlakoznátok hozzánk március 18-án – a Happy Birthday Beto eseményen, amely a Zumba közösség legnagyobb éves rendezvénye – egy egész napos tesmozgásra, az Érdi sportcsarnokban. A nap végén, 18.00-tól egy ingyenes álomtesi óra keretein belül minden gyerek kipróbálhatja a testmozgás különböző formáit. Hogy mit is jelent pontosan az álomtesi kifejezés, az csak a helyszínen derül majd ki:) Én biztosan részt veszek majd a tesi órán a kisöcsémmel együtt, akinek szerintem 180 perc sem lenne elég ahhoz, hogy levezesse a felesleges energiáit:D.

Plusz a rendezvényen megvásárolhatjátok majd a “Lotus by NANA’S” pólókat és karkötőket, amelyeknek befolyt összegéből  a Bókay utcai gyermekklinikának intenzív osztályát és pszichiátriáját támogatjuk továbbra is!

Az eseményről bővebben ITT olvashattok, a teljes programot pedig ITT tekinthetitek meg:)

Remélem, hogy minél több mindenkivel találkozunk majd március 18-án!

pic: Bogi Bognar

Shirt: NANA’S / Shoes, leggings: Adidas

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply