Before party

2012.10.27.

Tips

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam általában órákig eltart, míg sikeresen megcsinálom a sminkem, a hajam, megtalálom a megfelelő ruhát és a hozzá illő kiegészítőket  estére… a két kezemen nem tudnám megszámolni, hányszor öltözöm át… persze vannak napok, amikor elmegyek farmerban és laposban, mert egyszerűen nincs kedvem kiöltözni. Vissza is sírom a Balaton Sound-ot, ahol simán nyomhattad bakancsban, natúr sminkben, vagy smink nélkül kócos hajjal.

Szeretek hangsúlyt fektetni magára a ruhára, de néhány feltűnő kiegészítővel és persze egy ütős magas sarkúval bármit fel lehet dobni. A nagy arany karperecek, órák, nyakláncok és a szegecsek erre kitűnő példa.

Ami a sminket illeti én csak alkalom adtán szoktam úgymond durvábban kifesteni magam, napközben is mindig van rajtam smink, de nem szeretem túlzásba vinni…

Megkértem a barátnőmet, Nagy Rebekát, aki már 4 éve dolgozik a szakmában, hogy sminkeljen ki estére. Ezek a tippek mind tőle származnak:

Fontos, hogy az alapozásra több időt szánjunk. Ha van időnk, akkor ne kézzel vigyük fel, használjunk ecsetet, mert sokkal egyenletesebb hatást kelt és mellette tartósabb is. A jó ecsetek elég drágák, de csodákra képesek. Én pár napja vettem az Ázsia centerben 700 és 300 Ft-ért ecseteket és egész jók, szóval tudom ajánlani. Ha rendelkezünk is kisebb nagyobb bőrhibákkal ne „öntsük” rá az arcunkra az egész alapozót, mert hihetetlenül műnek hat és látványosan elüt az alap bőrszíntől.

Mivel buli szempontjából fontos, hogy extra tartós legyen a sminkünk mindenképpen használjunk korrektort a szemhéjra és utána kezdjük el kifesteni a szemünket.

És egy extratipp… én is nagyot néztem, amikor Rebi meggyújtotta pár pillanatra a szemceruza végét öngyújtójával, de elvileg jobban fog tőle.

Hogy mennyi idő elkészíteni egy ilyen sminket? Ha magamnak csinálom félóra minimum, de ha műszempillákat is szeretnénk, az már időigényesebb…

Ami a színeket illeti, mivel október vége van, elég erősen dominálnak az őszi színek, én most beleszerettem a bordóba… Nagyon jól kombinálható a feketével és a bézzsel, mind ruha téren, mind sminkelésnél.

 

Smink: Nagy Rebeka

Karperec, gyűrű, óra, szegecses karkötő, bokaperec: Audrey Shop http://www.facebook.com/shopaudrey.cc9

Nyaklánc: Orsay

Top, Rövidnadrág: H&M

Cipő: Petőfi Sándor utca

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply