Blogger Trip to Parndorf

2014.12.01.

22Nagyon megörültem, amikor egy szuper együttműködést ötletével keresett fel Designer Outlet Parndorf  csapata – miszerint 4 másik bloggerrel együtt töltsünk  el egy teljes napot az órási komplexumban! A feladatunk az alábbi volt: másfél óra alatt a megjelölt üzletekből kellett összeraknunk egy a stílusunkhoz  közel álló outfitet. Mondanom sem kell, össze-vissza rohangáltunk egyik üzletből  a másikba, mire megtaláltuk  a tökéletes kiegészítőket és ruhákat. Nagy meglepetésemre én lettem legelsőnek kész a feladattal, annak ellenére, hogy eléggé szöszölős alkat vagyok, (főleg, ha vásárlásól van szó ) így hát velem kezdtük a fotózást. Az egész szettet a bőr nadrágra és a hozzá tökéletesen passzoló topra alapoztam.  Színükből kifolyólag ezek voltak első darabok, amelyek az Escada üzletben szemet szúrtak. A szőrmebunda szintén Escada és egyben a legszebb kabát, amit valaha viseltem. A cipő Baldinini ( egy szenzációs olasz cipőbolt, ahova biztosan visszamegyek még Karácsony előtt:D) a táska és a kesztyű  Furla, a csodás aranyozott karkötőre és fülbevalóra pedig a Fossil-ban bukkantam rá!

Az outfit fotózással nem ért véget a nap! A folytatásban karácsonyi ötletekre kellet vadászni, és elárulom, hogy  csodás kompozíciók születtek, amelyeket egy héten belül közzé is fogok tenni, sőt egy órási nyereményjátékra is számíthattok majd!!

Az út felülmúlta minden várakozásomat, nagyon jól éreztem magam, így ezúton is szeretném megköszönni a Designer Outlet Parndorf csapatának a lehetőséget!:))

 

r4r1234

_MG_0174

_MG_0199

_MG_0221

_MG_0191

_MG_0258Leather top, pants & Fur : ESCADA | Bag, Gloves: Furla | Earrings, bracelets: Fossil | Boots: Baldinini

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply