By the beach

2015.08.26.

03

Elég sűrűre sikeredett a júliusi és az augusztusi hónapom… Balaton Sound, Portugália, Bulgária, Sziget, majd megint Bulgária.. Mivel tavaly augusztus óta a márka felépítésén, bevezetésén és a kollekciókon dolgoztam, egy szabad percem sem volt…így hát most bepótoltam mindent.. rettentően jó volt néhány hétre úgymond “eltűnni” a föld színéről (ami persze nem igaz, mert az üzenetek ugyanúgy jöttek és a telefonom ugyanúgy csörgött..) és egy kicsit magammal foglalkozni. Még mindig úgy tartom, hogy az utazás a világ egyik legjobb dolga. Főleg, amikor azt érzed, hogy túl sok minden történik körülötted és már nem kapsz levegőt, el akarsz szabadulni. Nálam mindig beválik. Teljesen más perspektívából látod ilyenkor önmagad és mindazt, ami körülötted zajlik. Kinyílik  a szemed és rájössz, hogy a világ óriási és te még csak a 100-ad részét sem láttad… Ezért újból megfogadom, hogy minél többet fogok utazni.. A következő állomás október környékén Amszterdam és Barcelona lesz!

Ps.: Végre volt időm olvasni és bár nem ez lesz a kedvenc Coelho könyvem (Mint az áradó folyó) szeretnék megosztani veletek egy részletet a, ami borzalmasan megfogott:

“A fiú nézte, ahogy a nagymamája levelet ír. Egyszer csak megkérdezte: – Egy olyan történetet írsz, ami megtörtént velünk? Netán ez a történet rólam szól? A nagymama abbahagyta az írást és elmosolyodott. Így felelt az unokájának: -Valóban rólad írok. De a szavaknál is fontosabb a ceruza, amit használok. Szeretném,  ha a tied lenne, amikor nagy leszel.  A fiú kíváncsian nézett a ceruzára, de nem látott semmi különöset. – De hát ugyanolyan, mint a többi, amit eddig láttam! – Minden attól függ, hogy hogyan nézed a dolgokat. Van öt olyan erénye, amit ha sikerül megőrizned magadban, békében leszel a világgal. Az első erény: Nagy dolgokat vihetsz véghez, de van egy Kéz, ami vezeti a lépteidet. A második erény: néha egy kicsit abba kell hagynom az írást, hogy kihegyezzem a ceruzát. A ceruzának ez szenvedést okoz, de a végén hegyesebb lesz. Van olyan fájdalom, amit el kell tudnod viselni, mert jobb ember leszel tőle. A harmadik erény: a ceruza mindig hagyja, hogy kiradírozzuk azt, amit elrontott. Megérti, hogy ha kijavítunk valamit, amit rosszul csináltunk, az nem szükségszerűen rossz – épp ellenkezőleg: fontos, mert az igazság útján tart minket. Negyedik erény: A ceruzában nem a fája, vagy a külső formája a lényeg, hanem a grafit, ami benne van. Ezért mindig törődj azzal, ami a bensődben történik. Végül a ceruza ötödik erénye: mindig nyomot hagy maga után. Tudd meg, hogy az életben te is ugyanígy nyomot hagysz a tetteid után, és ennek tudatában cselekedj”

4033jklfd21r344432 22 11 30Skirt: Zara | Bikini: F&F | Espadrilles: Mango | Sunnies: Ray Ban | Bracelet: Gemini Hungary | Earrings: H&M | Watch: Daniel Wellington

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply