“Comfy & Stylish”

2013.03.13.

Nike craziness

 

Tudjuk, hogy tavaly óta tombol a „sneakers” őrület és az idei szezon egyik főszereplője a Nike lesz. Nike Air Max, Nike Air Max Hyperfuse, Nike Free Run, Nike Air Force és még sorolhatnám. Bloggereken (Kenza Zouiten, Chiara Ferragni), celebeken (Kim & Kanye, Rihanna) és az „utca emberén” is elég gyakori jelenség egy pár rikító Nike cipő. Én néhány hónapja vettem komolyabban szemügyre az Air Max-okat és arra a megállapításra jutottam, hogy nem tetszenek, „olasz turistás” hatást keltettek bennem és hát nem éppen nőiesek. Természetesen a véleményem azóta 180 fokos fordulatot vett, imádom őket. Különösen a neon színű darabokat, amelyek tavaszra és nyárra egyaránt tökéletesek és nagyon feldobnak egy outfit-et. Mivel elég feltűnő cipőkről beszélünk, nem javaslok hozzájuk extra színeket, vagy mintás ruhákat, egy casual, letisztult szerelés ebben az esetben előnyösebb. Tudni kell hol a határ és mint tudjuk a kevesebb néha több… Bőrkabát, Boyfriend-jeans, bőrnadrág, rövid farmernadrág és basic pólók! Ami  a kiegészítőket illeti – mértékkel! Talán egy  arany, vagy ezüst óránál és egy napszemüvegnél nem is kell több.

Itthon a Nike-ban, a Foot Locker-ben és a BP shop-ban is meg tudjátok venni őket 30-40 ezer forintos árkategóriában, de ha van türelmetek várni néhány hetet és megspórolni néhány forintot, az Audrey Shop-tól rendelhettek több fajtából is, de a legnagyobb választék a Nike Air Max 90-ből a Nike Air Max Hyperfuse-ból és a Nike Free Run +3-ból van.

 Ha rendelni szeretnétek a linkre közvetlenül a Facebook oldalamról tudtok rákattintani és ha Az Audrey Shop-nál a Nana’s fashion-re hivatkoztok Nike Air Max, vagy Nike Air Max Hyperfuse vásárlása esetén 10%-os kedvezményben részesültök, március 18-23-ig!

  bővebb információért : http://www.facebook.com/shopaudrey.cc9

Nike Air Max 90  – 18.000 Ft (eredeti)

Nike Hyperfuse – 20.000 Ft (eredeti)

Nike Free Run +3 – 15 000 Ft (eredeti)

Cipő – Nike Air Max 90 – 36.475 Ft

Napszemüveg: Ray Ban

Nadrág: River Island

Sál: Alexander McQeen

Táska: Zara

Póló: Felder Felder

 Kim Kardashian – Nike Free Run

Kenza Zouiten – Nike Air Max 90

Nike Hyperfuse

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply