DIY Christmas decoration

2014.12.21.

01Mindig is híve voltam a kreatív dolgoknak. Az alkotási folyamat számomra olyan, mint másnak  a meditáció, vagy a jóga – teljesen megnyugtat és kikapcsol. Olyankor nem gondolok semmire, csakis arra koncentrálok, amit éppen kreálok. És egyébként fura, mert alapjáraton rettentően türelmetlen ember vagyok, de ilyenkor ennek parányi nyoma sem mutatkozik. A két kezemen sem tudnám megszámolni, hogy az évek során mennyi mindent csináltam családtagoknak, barátoknak, barátnőknek… A szobám is tele van általam kifestett és kidíszített ékszerdobozokkal, képkeretekkel.  A héten belevetettem magam a karácsonyi dísz-készítésbe (a sablonok saját kreációk, nem egy nagy ördöngösség elkészíteni őket..). Sajnos nem csináltam előtte utána képet, mert eredetileg nem szándékoztam bejegyzést írni belőle, csak úgy nekivágtam, gondolván lesz ami lesz:D. Egyébként ez csak a töredéke annak ami az elmúlt napokban született..

Az alábbi képeken látott díszek elkészítéséhez pedig nem kell más, mint:

– Csillogós “gumipapír”, egyszerű “filc-anyag , hungarocell díszek, arany spray , fácántollak (mű): (kb 40 ft darabja)

– Koszorú és díszek (óriási a választék  szárított narancsoktól kezdve, az apró virágok és az ezüstre festett mogyorókig minden megtalálható..) én pillanatragasztóval rögzítettem, de utólag az ujjaim bánták, úgyhogy legközelebb beruházok egy ragasztópisztolyra.

Ps.: Szörnyen drágák mostanság a hobbiboltok. Gyakorlatilag árban jobban jön ki az ember, ha megveszi  a kész terméket.. Csakhogy akkor búcsút inthet az alkotási folyamatnak..

05124302Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply