#Essentials

2015.04.27.

kesz 01

Sziasztok! Rég írtam Beauty bejegyzést, így gondoltam megosztok veletek három dolgot, amely órási kedvencemmé vált az évek során:)!

1 . Dolce & Gabbana L’impératrice – Amikor 3-4 évvel ezelőtt a Mammut Müllerben letekertem a parfüm kis, fekete kupakját, és ráfújtam egy leheletnyit a csuklómra pár pillanatig azt sem tudtam, hogy hol vagyok, bármennyire furán is hangzik.  Elfogott a “déjá vu” – olyan érzésem volt, minta ezt az illatot már ismerném és mintha mindig is hozzám tartozott volna. Azóta csakis ezt az parfümöt használom. Sajnos már borzasztóan nehéz beszerezni, én csak repülőkön, reptereken tudok hozzájutni:(

2. Giorgio Armani Aqua di Gioia – szintén óriási kedvenc, főleg nyárra, intenzív az illata és nagyon-nagyon tartós!

3. Urban Decay – Naked 2 – Eddig csak sminkeltek vele, sosem vittem fel magamnak a színeket, tegnap viszont végre megérkezett a Naked2-es palettám!!! Ma reggel kipróbáltam és annak ellenére, hogy szörnyen késésben voltam (mint mindig) 2 perc alatt egy szinte tökéletes barna árnyalatú füstös szemeket varázsoltam magamnak.. Mondanom sem kell, hogy összehasonlíthatatlan a Dm-ben kapható márkákkal (persze ott is vannak kivételek) , amiket egyébként eddig én is használtam.. (a hozzá tartozó ecset is nagyon profi).

kesz 02 kesz 06 lkesz 05keszek  (1) keszek  (7)Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply