First Holiday of the Year

2014.03.17.

Megvolt az év első „nyaralása”, bár ez erős túlzás, mert sajnos csak két napig tartott. Egy hetes böngészés után bukkantunk rá a Hotel Zenit –re , amely Vonyarcvashegyen található, nem messze  a Balaton parttól. Mivel kikapcsolódni indultunk, olyan helyet kerestünk, ami jó wellness részleggel rendelkezik, és nyugis. Szerencsére megtaláltuk, a szálloda gyönyörű volt, a kilátásról nem is beszélve.

Nem mondom, hogy keveset ettem ez alatt a két nap alatt, de ez volt az utolsó „bűnözésem” nyárig. A mai naptól kezdve indul a diéta, mindennap edzés és új étrend! Nehéz lesz betartani, mert imádok enni, de úgy gondolom, hogy ez csakis akaraterő kérdése. Részben azért is határoztam el magamat ennyire, még most március közepén, mert április elején egy izgalmas utazásban lesz részem, amiről sajnos még nem beszélhetek, alig várom, hogy megosszam majd veletek!:)

Ami pedig az outfitet illeti, imádom a fehér színt, főleg jó időben. Elegáns, nőies, és letisztult. Emlékeztek még Blake Lively és Beyonce fehér-átlátszó csipkeruhájára? Persze még véletlenül sem akarom magamat hozzájuk hasonlítani, de legalább a feeling megvolt:D! A hímzett clutch (F&F) és az arany ékszerek pedig feldobják az egész szettet.

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply