H a p p i n e s s

2014.01.06.

Az elmúlt másfél-két évben sokszor éreztem azt bizonyos helyzetekben, hogy ennél rosszabb már nem lehet, és azon gondolkoztam, hogy mégis miért történik meg velem mind ez, mivel érdemeltem ki? És miközben ezen gondolkoztam, próbáltam magamra erőltetni a gondolatot, miszerint mindennek oka van, és majd idővel minden kiderül.. A helyzet ilyenkor általában még rosszabb lett. És itt nem csak a párkapcsolati dolgokról beszélek, hanem úgy nagy általánosságban mindenről.

Megtanultam, hogy ebben a szakmában az emberek 90 %-a érdekember, és egyeseknek határtalanul önzőek és manipulatívak, sőt rosszindulatúak. Hogy akármilyen rendezvényre teszed is be a lábad elkerülhetetlen, hogy összesúgjanak a hátad mögött. És hogy nagyon ritka olyan emberekkel összekeveredni, akikre ezek a dolgok nem jellemzőek. Szerencsére nekem sikerült, ráadásul kialakulóban van egy közösség, a bloggerek között, ami remélem idővel még erősebb és összetartóbb lesz, és sikerül majd levetkőznünk azt a sztereotípiát, amiről az imént beszéltem. Hiszen mindannyiunkban van egy valami ami a közös; ez pedig a divat iránti szenvedélyünk és szeretetünk…

Visszatérve, bármennyire is gonosz velünk az élet, bármennyi, számunkra fontos dolgot, vagy embert vesz el tőlünk, tudnotok kell, hogy mindezt a mi érdekünkben teszi. Ha elveszítetek egy barátot, ha úgy érzitek csalódtatok benne, nem ilyennek ismertétek, és mást vártatok volna tőle, bármennyire is hiányzik az életetekből, ne sajnáljátok, mert ilyenkor ismeritek fel a valódi embereket és barátokat. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam azok miatt az emberek miatt, akik körülvesznek, és akikre bármikor számíthatok. Úgy érzem jobbat nem is kívánhatnék náluk. Nélkülük nem tartanék ott, ahol.

Egyébként tudjátok mi a legnehezebb abban, hogy megtaláljuk a saját boldogságunkat?  A türelem önmagunkkal szemben. Számomra ez az egyik legnehezebb dolog az életben, de szép lassan bele lehet tanulni. El kell jutnunk arra a pontra, ahol engedjük saját magunknak, hogy boldogok legyünk, és ez korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. De ha sikerül, akkor meglátjátok, belépnek az életetekbe olyan emberek, akikkel minden egyes apró dolog elnyeri a jelentését, akikkel a szálak a helyükre kerülnek…

Mint láthatjátok, az oldal is megújult, ez még több erőt ad nekem. Emellett, megtaláltam azt a csodálatos fotóst, Gergely Eszter személyében, akit rendkívüli módon megszerettem, nem csak a személyisége, de  munkája miatt is, és remélem még sok-sok évig együtt fogunk dolgozni… És ha mind ez nem lenne elég, megtaláltam Azt az embert, akivel jelen pillanatban boldogabb vagyok, mint eddig bármikor.

Soha sem gondoltam, hogy létezik olyan (hetero) pasi, akivel tudok McQueen-ről, vagy a Fashion Week-ekről beszélni órákon át, anélkül, hogy untatnám. Hogy megérti azt, amit csinálok és száz százalékosan támogat benne, sőt, még inspirál is.

Ami az oldalt illeti, rengeteg outfit postra, és sok újdonságra számíthattok ebben az évben. Sőt, ha eddig nem beszéltem volna elég nyíltan, most elárulok egy titkot is: néhány héten belül elindul a webshop:)!

Köszönöm a sok-sok kedves levelet, imádlak titeket, és kívánom nektek, hogy ezerszer jobb évetek legyen, mint a tavalyi és remélem év végre, kétszer ennyien leszünk majd!:)

Love,

N

Fotó: Eszter Gergely

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply