Holiday in Croatia – Opatija, Moscenicka Draga

2017.07.07.

Említettem Nektek az előző bejegyzésben, hogy rengeteget fotóztunk kint, de még várnom kell egy pár napot, hogy a képek elkészüljenek, addig is néhány mood fotó és tipp, ha esetleg Opatija-ban járnátok:)

Őszinte leszek, eddig sem voltam akkora Horvátország fan, és most sem lettem az sajnos.. Valószínűleg azért, mert kiskorom óta homokos tengerpartra járok ( itt Bulgáriára gondolok) és ahogy a kemény sziklákon és betonon feküdtem, nagyon-nagyon hiányzott  a puha, aprószemcsés fehérhomok… Gyönyörűek a sziklás partok is, főleg fotózás szempontjából, de azt hiszem én az előzőnél maradok:D Egyébként  ez hihetetlenül megosztó dolog, van aki írtózik a homoktól és fordítva… Visszatérve, Opatija gyönyörű, nyugodt, jókat ettünk és pihenés szempontjából tökéletes (főleg, ha romantikus nyaralásra vágytok), de ha bulizni szeretnétek semmiféleképpen nem ajánlom:D Szerintem mi voltunk  az egyetlen 30 év alatti társaság a környéken..

És egy nagyon izgalmas együttműködésről is szeretnék beszélni nektek egy kicsit, a bejegyzésben található összes fotó (kivéve a sziklán ülős, de így legalább össze is tudjátok hasonlítani!) a legújabb HTC U11 telefonnal készült!!! Hihetetlen, hogy milyen éles és színes az összes kép (minimális VSCO cam effect van rajtuk, amit mindig használok). Részletesebben egy másik bejegyzésben és videóban beszélek nektek róla!

OPATIJA

ÉTTERMEK
1. Molo – majdnem a centrumban, a part mentén található – magamtól biztosan nem választottam volna, a trip advisoron “bukkantunk rá” és nálam TOP1 lett! Végigettük az egész menüsort és egyetlen dologba sem tudtunk belekötni, ha szenzációs tonhal steaet szeretnétek enni, akkor ezt a helyet maximálisan ajánlom, isteni volt!

2. Vongola – a centrumban található, itt ettük  a legeslegjobb kagylót, ha erre mennétek mindenféleképpen kóstoljátok meg, mi 2 perc alatt elpuszítottunk 2 kg-ot …:D

3. Hemingway – szintén nem messze a centrumtól, a MOLO étteremtől néhány méterre található, ide csak azért ültünk be utolsó nap, mert nem volt erőnk éttermet keresni, de meglepően jó volt minden a kagylót leszámítva!

MOSCENICKA DRAGA  – 20 perces kocsiút Opatija-tól, gyönyörű , pici ékszerváros, sziklás strandokkal, engem egy picit Olaszországra emlékeztet!

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply