Home inspiration – LOFT STYLE

2014.01.18.

Stolen from the artists…

Hogy minek köszönhetjük  a Loft lakások és a Loft stílus megjelenését? A 19. SZÁZADI, PÁRIZSI MŰVÉSZEKNEK – festőknek, szobrászoknak – akik nagy belmagasságú helyeket, stúdiókat kerestek, hogy kényelmesen elhelyezhessék műveiket. A 70-es évek környékén pedig megkezdték a régi üzemcsarnokok lakásokká való átalakítását. Részben innen erednek a betonfalak, és a szabadon futó csövek. A Loft pedig mára már életstílussá nőtte ki magát, művészetkedvelő, modern, nagyrészt fiatal, vagy szingli emberek számára.

Nagyjából egy éve szemezgetek a költözés gondolatával.. Saját lakás, saját élet, saját elképzelések. Ez pedig azt jelentené, hogy végre megvalósíthatnám az fejemben kialakult “álomlakás” képét, természetesen LOFT stílusban. (Persze ahhoz némi pénz sem ártana, de ahhoz meg kellene tanulnom félretenni és spórolni, amire egyszerűen képtelen vagyok, de remélem egy nemsokára belejövök…) Milliónyi  kreatívabbnál kreatívabban kialakított lakás képet végigfutottam, és egyszerűen nem tudtam betelni vele, IMÁDOM!  Téglafalak, óriás terek, létra, régies bútorok, kristálycsillár, különböző anyagú ülőfelületek, párnák, próbababák, ládák, fehér, kopott padló, vagy falak, szürkés árnyalatok, antik kádak és sok-sok kép a falon különböző méretű és stílusú keretben. Ezek jellemzik leginkább, de még számtalan mennyiségű apróságot megfigyelhettek a képeken, és hogy őszinte legyek, minden a kreativitásotokon múlik!

Entrance-Hall / Előszoba

Living-Room / Nappali:

Bedroom / Hálószoba:

Don't hate what you don't understand. | via Tumblr

Kitchen – Dining Room / Konyha – Étkező

Kitchen

Bathroom / Fürdőszoba:

Beauté sans prétention - Moody's Home

Balcony / Erkély:

Tasteful duplex loft on the island of Kungsholmen

Apartment. Light-Pierced Loft Residence Overlooking Stockholm Rooftops: Intriguing Balcony Black Parquet Floor Dark Brown Coffee Table White Armchair White Flower Pot Wall Lamp Sloping Ceiling Cloudy Sky ~ mizfil

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply