How QueenR does it

2013.07.27.

 

Nem volt olyan hajszín, amivel ne sokkolt volna minket, az Instagram-falamat időnként lefagyasztja a finoman szólva polgárpukkasztó képáradatával, amivel sokaknál kiveri a biztosítékot, de mindezek ellenére, számomra jelenleg Rihanna az egyik létező legnagyobb stílusokon. Képes arra, amire nagyon kevés ember – a folyamatos megújulásra, anélkül, hogy elvesztené a hitelességét. És nem csak minket inspirál nap-mint nap félelmetesen jó outfitjeivel – neves tervezők múzsája, folytonos rendszerességgel tűnik fel a Vogue címlapjain, és jobb formában van, mint valaha. Voltak idők, amikor a karrierje egy ideig úgy tűnt csak lóg a levegőben (nem újdonság senki számára, hogy ehhez  Chris Brow-nak több kevesebb köze volt…), kissé  meghízott, és pillanatra úgy tűnt elveszti önmagát, de nem tartott sokáig.

Azon szerencsések közé tartozik, akiknek egyszerűen minden jól áll.  El sem tudom képzelni, hogy mennyi edzéssel és diétával sikerült elérnie jelenlegi alakját (ami alighanem tökéletes, és egyes VS modellek elbújtatnak), de le a kalappal. Ha van inspiráló személyiség, ő az. Persze utánozni képtelenség. Van, hogy body-ba és melltartóba flangál, extrábbnál extrább napszemüvegekkel megspékelve, de ő az, aki aztán tényleg megteheti.  Hihetetlenül jó érzékkel tudja keverni a stílusokat, és azzal az arany mennyiséggel, amit időnként a nyakába és a kezeire aggat, felveheti a versenyt a kemény rapperekkel.

Viccet félretéve; kosármeccseken, az utcán, rendezvényeken, a strandon és a vörös szőnyegen is tökéletes formában tündököl, és folyamatosan előrukkol valamivel, így nem lehet betelni vele. Összegyűjtöttem az általam legjobbnak ítélt szettjeit és pillanatait, és kíváncsian várom mi lesz a következő “húzása”.

Ps.: Ha esetleg inspiráció hiányában lennétek, tetoválás ügyben, valószínűleg külön bejegyzés fog születni Rihanna tetoválásaiból, ami NEM lesz kis munka összeszedni, mivel jó néhánnyal rendelkezik.

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply