Ibiza boat party with Don Diablo – Miller experience, a trip for life!

2018.09.19.

Életem egyik legfantasztikusabb élményén voltam néhány nappal ezelőtt a Miller jóvoltából, amit innen is nagyon-nagyon köszönök Nekik! A rövid Ibizai utazásunkon olyan fantasztikus élményekkel gazdagodtam, amiket biztosan sohasem fogok elfelejteni! A gyönyörű helyek mellett,  rettenetesen inspiráló  volt olyan emberekkel találkozni, akik alázattal és szenvedéllyel csinálják azt, amit csinálnak. Újból megmutatta az élet, hogy tényleg semmi sem lehetetlen, minden perspektíva, hozzáállás, kitartás és hit kérdése. Minden dolog, amit el szeretnénk érni az életünken csakis rajtunk múlik, senki máson!

A vasárnapi programunk fantasztikus volt, délben a Blue Marlin nevezetű day beach club-ban töltöttünk el egy délutánt, miután hajókkal jötték értünk, és a Miller és a DjMag  jóvoltából átmentünk egy nagyobb hajóra, ahol egy teljesen “privát” buli keretein belül DON DIABLO(!!) zenélt nekünk a naplementében a tenger kellős közepén… És ha még lehet überelni a dolgot, az esténk a  Hi Ibiza nevű helyen folytatódott, ahol többek között Kungs, Nervo, Jonas Blue és Don Diablo játszott tőlünk egy karnyújtásnyira…!

Hamarosan fent lesz a csatornán a vlog (ami szerintem az eddigi egyik legjobb lett!!) addig pedig az instagram oldalamon az Ibiza highlightban és s feeden tudjátok visszanézni a fotókat és rövid videókat az utazásról:)

//

I had one of the most fantastic experiences of my life, thanks to Miller crew which I am incredibly grateful for! We spent  two and a half days in Ibiza, and besides visiting the most beautiful places of the island, I met so many inspiring and amazing people who made me realize again that nothing in life is impossible, we are making our own choices, everything is a matter of perspective,  attitude, faith and durance. Everything we want to reach in our lives depends on us, nobody else.

Sunday we had a full day schedule, first visiting Blue Marlin which is a day beach club right on the beach, and then we watched the sunset from a boat and had the most amazing time at the private party organized by Miller and DjMag, where the DJ guest was Don Diablo himself…!!

If You want to see more pictures and videos, the check out my Instagram feed and the Ibiza highlight I created! 🙂 Also thanks for the amazing photos: @marko_edge

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply