Instyle Blogger Brunch

2014.04.23.

Ritka manapság olyan eseményen részt venni, aminek van tényleges mondanivalója, ezért sem járok mostanában annyi “rendezvényre”, mint régen. Voltam már hasonló reggelin, pár hónappal az után, hogy elkezdtem a blogot. Nem ismertem senkit, és nem nagyon tudtam hová tenni az egészet. Mindenki bemutatkozott, elhangzottak különböző ígértek, amelyekből nem igazán láttam egyet sem megvalósulni. És a hangulat is kissé feszült volt.

 De ez teljesen más volt. Mindenki kötetlenül beszélgetett a másikkal, elmondhattuk mit képviselünk, mióta blogolunk és mit jelent számunkra ez az egész. Ezáltal lehetőségünk nyílik megismerni mások munkáját és olyan emberekkel találkozhatunk, akik úgymond “egy cipőben járnak velünk”. Aminek én rettentően örülök, mert sokan, sajnos még a hozzám legközelebb állók sincsenek mindig tisztában azzal, hogy mennyi ráfordított energia és idő van mind-e mögött.

Hogy mik ezeknek a “találkozóknak, reggeliknek a célja”, azt nehéz megfogalmazni, mert nem annyira kézzelfogható. Tapasztalni, megismerni  a másikat, vagy akár együttműködni vele. Létrehozni egy olyan közösséget, ahol tiszteljük egymás munkáját és jó érzéssel indulunk el egy rendezvényre, ahol ismerjük a körülöttünk lévőket.

Egyébként nagyon pozitívan ért az, hogy az Instyle csapatát tényleg érdekli hozzáállásunk és a véleményünk a divatról. Ezért is lesznek rendszeresítve ezek a találkozók. Kíváncsian várom a következőt!

Helyszín: Le Merdien Hotel 

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply