iPhone cases

2012.11.07.

Dress it up

Ha körbenézek nem is tudom, hogy a környezetemben naponta hányszor találkozom iPhone-nal rendelkező emberekkel, össze sem tudom számolni, de ha megtaláljuk a megfelelő tokot, akár öltöztet is és fel tud dobni egy szettet. Tavaly még a brit zászlós és USA-s tokokat kapkodta mindenki. Most már ez az dolog, amiről azt mondom, hogy tényleg mindenféle létezik belőle – neon színű, „keep calm” feliratos, fém, szilikon, nyuszifüles, csokitáblás, köves, szegecses… és holnapig sorolhatnám.

Még az haute couture márkák is megkreálták a maguk tokját, nyilván nem két forintért, de mint szinte mindenből, persze ebből is léteznek replikák, amiket pl aluljárókban 2-3 ezer forintért beszerezhettek.

A szegecses DIY tokok jól kivitelezve nagyon tetszenek és pluszba még elég pénztárcabarátok is. Ha vesztek akár egy H&M-es, teljesen sima (ne szilikont, mert körülbelül 3 nap alatt kitágul és leesik a telefonotokról) tokot és ráraktok mondjuk 15-20 szegecset maximum 2000 forintból kijöttök.

Én általában úgy választok tokot, hogy tényleg védjen is valamit és ha leejtem a telefonom, ne törjön darabokra.

Ha egy kicsit kitekintünk megint csak a Gossip Girlt és azon belül Serénát tudom felhozni. A tok, ami többször is feltűnik a részekben szinte pillanatok alatt lett felkapott, pedig szerintem semmi extra nincs benne olyan mint egy széthúzott rágógumi, vannak sokkal szebbek is, de íme, ennyit ér a “Serena image”, hiszen ami a kezébe kerül, az már megkérdőjelezhetetlenül divatos és mindenki olyat akar.

Természetesen itthon is be lehet szerezni a Serena féle tokot és persze hatalmas a kínálat, így kiválasztottam néhányat a Sas utcában található Imagine Iphone & Mac üzletből. A töltényes az abszolút favoritom, de a sörnyitós azt hiszem duplán hasznos lehet…:)

http://www.facebook.com/ImagineIPhoneMac

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply