Knitwear

2012.11.13.

Where to buy it?

Elmondhatom magamról, hogy imádom a telet, mert lehet rétegesen öltözni, ez nem azt jelenti, hogy minden létező ruhát magamra veszek, csak sokkal jobban lehet kombinálni.

A kötött pulcsik örök favoritok maradnak. Pár napja gondoltam elmegyek egy kisebb téli „pulcsi bevásárlásra” és igazából ledöbbentem, mert az árak úgy felugrottak mindenhol, hogy gyakorlatilag 10 ezer forint alatt nehezen találtam olyat, ami tetszett volna. Persze a Zarában kezdtem, de onnan rögtön átmentem a H&M-be azzal a gondolattal, hogy itt biztos találok olcsóbbakat… de ez nem igazán így történt és csodálkoztam is azon, hogy még a H&M-ben is így felmentek az árak… hát igen a válság. Egyébként , ami szintén hihetetlen, hogy ha egy ruhán van 20 szegecs már több ezer forinttal drágább… hát erre csak azt tudom mondani, hogy DIY…

Ezeket néztem ki első körben aztán kiszámoltam, hogy mennyibe is kerülnének… hát közel 45 ezer Forint jött ki…

H&M 6990 Ft

Zara 17.995 Ft

H&M : 9990 Ft

Zara 9995 Ft

Így hát fogtam magam és körbejártam az összes létező fast fashion boltot és nagy meglepetésemre olyan helyeken találtam tetszetős darabokat, ahova általában nem megyek be és azt hozzáteszem, hogy jóval olcsóbban – ezért gondoltam, hogy ezt megosztom veletek, mert nem hiszem, hogy ezzel a problémával egyedül lennék.

Ahol a legtöbb dolog tetszett az Reserved volt. Árakat tekintve, 4000 Ft-tól felfelé – szegecses, oversized és még sorolhatnám… mindenféle volt. Ha rászánjátok magatokat, hogy körbenézzetek ott, akkor azt javaslom, hogy a Váci utcán lévő Reserved-be menjetek, mert ott a legszélesebb a választék!

Amin úgy szint meglepődtem az a C&A kínálata volt. Nem igazán szoktam itt vásárolni, de most sikerült 1-2 pulcsit vennem szinte már nevetséges áron (pl. a Zara-hoz képest)

3.590 Ft

2.890 Ft

5.590 Ft

4.590 Ft

6.590 Ft

Cameieu- na ez az a bolt, ahova szinte soha nem megyek be, de most valami „behúzott” oda, nem véletlenül, mert ott is meglepve néztem a ruhákat, elég sok tetszett, na jó mondjuk, hogy a 30%-uk, de azok tényleg…:) Sajnos nincsenek fent képek a weboldalukon, de elhihetitek, érdemes benézni.

És íme néhány összeállítás, amely bizonyítja a kombinálhatóságukat.

Casual- hétköznapi viselet.

Pulcsik: H&M

Egy esti outfit-hez sem kell feltétlenül zakó, vagy bőrkabát, egy kardigán/pulcsi is tud nagyon mutatós lenni (és jóval kényelmesebb is).

Kardigánok: River Island

School style

 Pulcsi: Mango

In the office

világos zöld pulóver: H&M

pulóver: Lagarconne

 Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply