Leopard skirt

2014.08.30.

Éés íme, az első őszi szettem! Az ősz az egyik kedvenc évszakom, az esős napokat leszámítva. Végre elővehetjük  a ballonkabátokat, bőrkabátok bundákat, kötött pulcsikat és csizmákat!!  Sokkal több mindent ki lehet hozni egy őszi outfitből, mint egy nyáriból. Persze ez csak a saját véleményem. Ami  a hajamat illeti,  tegnap valamiért egy órán keresztül  youtube hair tutorial videókat nézegettem azzal a szándékkal, hogy egy elöl fonásos kontyot csinálok, de megmondom őszintén nem volt türelmem hozzá:D Főleg, hogy rátaláltam a “messy hairbun ” videókra.. Még sosem volt hasonlóan felfogva a hajam, de imádom!! És kb. 3 percet vesz igénybe az elkészítése..

// Aand here comes my first fall look! Autumn is one one of my favourite seasons. Except  of course the rainy days. We can finally get our leather jackets, trench coats, furs and boots out of the closet!  There are so-so many ways we can dress up like in this season, using diverse garments. Honestly, I was  bored by summer outfits yet.

For this look I decided to do my hair into a “messy hairbun” after watching hair tutorial videos on youtube yesterday. It took me only 3 minutes!!! (Originally I tried to  do a plain hairband but I am not such  a patient person, so I’ll try it another time:D. )

Coat: H&M | Skirt, Sweater: F&F | Bag, Heels : Zara

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply