Milan Fashion Week Day 1

2018.02.24.

Sziasztok!!! Nagyon szerettem volna hamarabb bejelentkezni, de egyszerűen semmire sincsen időnk és ezt minden túlzás nélkül írom most:D Első nap egyedül voltam, Bogi 22-én jött ki utánam, így nagyon sokat nem tudtam sajnos fotózni, de így is rengeteg helyen voltam és képzeljétek a Casadei prezentáción találkoztam az @ohhcouture bloggerével, akit sikerült is elkapnom egy fotóra, őt már nagyon nagyon régóta követem és hihetetlenül aranyos volt előben is:)! Estére sajnos egy kicsit lebetegedtem, így lemaradtam 2 show-ról, de ma és tegnap is annyi helyen voltunk, hogy azt hiszem sikerült bepótolnom… Mindent megosztok Veletek, amint sikerül egy kis lélegzethez jutunk, de majd a vlogokból látni fogjátok, hogy tényleg mennyire zsúfoltak a napjaink… Eddig 3 nap alatt majdnem 40 km-t gyalogoltunk:D

1St day

Casadei Presentation – A Casadei prezentáció egy a cipőkhöz illően egy eszméletlenül gyönyörű helyszínen volt – (Palazzo Castiglioni), leginkább a fekete fehér a piros és a szürke szín dominált a kollekcióban!

Winonah Presentation – Volt szerencsém személyesen is találkozni a tervezővel, akivel váltottam egy pár szót, elmesélte, hogy divatiskolát végzett és utána kicsit több, mint 2 éve alapította meg a márkát. Szakmai szemmel nézve az anyaghasználat, rendkívül minőségi,  a formák nagyon nőiesek és dominánsak, és a sok flitter és fodor itt sem maradhatott el!

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply