Milan Fashion Week – Day 2

2018.02.27.

PIC: Bogi Bognar  // Dress: NANA’S limited edition //Coat: NANA’S // Sunnies: Parfois // Shirt: H&M

Azt hiszem a második nap volt a legmozgalmasabb, rengeteg helyen voltunk, reggel elsétáltunk a BVLGARI hotelhez, a BVLGARI prezentációra, ahol a legújabb kiegészítőket mutatták be –  táskákat és napszemüvegeket elképesztően „fancy” és gyönyörű környezetben! Itt tényleg olyan érzésem volt, mintha egy másik dimenzióba csöppentem volna, mert persze rengeteg remek „Event”-en voltam Budapesten is az évek alatt, sőt én is jópárat szerveztem már, de ekkora brandekkel szinte lehetetlen versenyezni, itt tényleg a divatvilág krémjével lehet találkozni és hihetetlenül minőségi extravagáns dolgokat látni. Most már saját szemmel is láttam, hogy miért az ehhez hasonlóan nagy márkák vezetik a piacot és diktálják a nemzetközi trendeket.

BVLGARI PRESENTATION

Az esemény és egy gyors átöltözés után az Olasz divatszövetség hivatalos székhelyére rohantunk, a Brognano divatbemutatóra. Nagyon inspiráló volt több szempontból is, végre valami újat láthattam, más anyagokat, formákat, sőt nemcsak a kifutóról lehet ilyenkor inspirálódni, hanem a közönségből is! Egyébként a latex piros és ezüst kabát volt  a két favoritom a showról.

BROGNANO SHOW 

A bemutató után a Coccinelle prezenzációra rohantunk, szó szerint, hiszen alig volt időnk a kettő között, de azért út közben gyorsan fotóztunk is egyet és megálltunk még 1 prezentációra – a Coliac-ra:D (egyébként nem érzem a lábaim a rengeteg jövés menéstől). Szavakba önthetetlenül gyönyörű volt a showroom, minden szoba más stílusban berendezve, a táskákról nem is beszélve.Az ezüst és az arany szín pedig  úgy tűnik dübörög most a trend listán, sőt rengeteg szőrös táskával is találkoztunk, ami kifejezetten tetszettek!

COLIAC PRESENATION

COCCINELLE PRESENTATION

Dress, blazer : NANA’S // Shoes: Stradi // Bag: Coccinelle

 

3 prezentáció, egy bemutató és két outfit fotózás után pedig a zuhogó esőben a Sergio Rossi prezentációval zártuk a napot. Nem tudom leírni az érzést, amikor beléptem a színházba és megpillantottam az óriáskristályokban forgó cipőket…Ez egy olyan pillanat volt, amiért megérte a 3 hónap szervezés, cipekedés, emailezés és gyaloglás. Ezekben a pillanatokban tör ki belőlem a szenvedély és a szeretet a szakma iránt. És persze nem csak a körítés volt szenzációs, hanem maga a kollekció is.

SERGIO ROSSI PRESENTATION

LOVE,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply