Moments

2016.12.10.

Sziasztok!! Iszonyú sűrű hetem volt már nagyon sokszor leültem írni Nektek, de sosem jutottam a végére… Csütörtökön egész nap a klinikán voltunk és az Őrangyalok Ligájával karöltve több, mint 100 mikuláscsomagot osztottunk ki a járó és fekvőbeteg gyermekeknek:) Annak ellenére, hogy rettenetesen elfáradtam lelkileg és fizikailag is elképesztő töltetet adott ez a dolog. Látni a picik és a szülők arcán az örömöt… Mindent megérnek az ilyen pillanatok.

Processed with VSCO with hb2 preset

És a napnak az ajándékosztás után korántsem volt vége, éjféltől a Karácsonyi kampányt fotóztuk a Boscolo Budapest Hotel-ben, hajnali 4 -ig(!!) :D… Mondanom sem kell mennyire vagyok fáradt…. Az eddigi legszebb helyszín volt, ahol fotóztunk, hamarosan láthatjátok majd a kollekciót és a képeket is:) Hétfőtől pedig már meg is tudjátok vásárolni a darabokat az üzletben:)

 Processed with VSCO with a6 preset

IMG_3869Most itt vagyunk Debrecenben, a viszonteladói üzletünk hivatalos megnyitóján és egy mini Christmas Brunch-on, az bolt gyönyörűszép lett, egy kicsit meg is vagyok most hatódva, ez a hét egy érzelmi bomba számomra… Este pedig szűk baráti körben megünnepeljük a születésnapomat… Remélem, hogy nem alszom el a bárpulton:DProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply