NANA’S Charity Collection & Fashion Show

2018.11.03.

Minden nap dönthetsz arról, hogy milyen ember leszel, hogy mire fordítod az erőt, amivel rendelkezel. Mindig is a nehezebb utat választottam, amióta az eszemet tudom fejjel mentem a falnak és, amikor mindenki azt mondta, hogy naiv vagyok a dolgok nem úgy működnek ahogyan én elképzelem, mindig megcáfoltam őket, mert pontosan úgy működnek.

2 évvel ezelőtt, amikor eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék másoknak, főleg gyerekeknek és a Brandet is és Titeket is szeretnélek bevonni ebbe, személyesen ellátogattam a Bókay Klinikára és azóta is tartom velük a kapcsolatot. És lehet, hogy sokan azt mondják, hogy nem fogom megváltani a világot vagy foglalkozzak inkább a saját dolgaimmal és majd ha azok rendben vannak, akkor foglalkozzak másokkal, és erre én mindig azt mondtam, hogy De hát ha mindenki így gondolkozik, akkor a világ mikor fog megváltozni?

Ha egy emberben elindít valamit a Lotus by Nana’s akkor már volt értelme. Látni, hogy mennyien csatlakoztatok már most ehhez a kezdeményezéshez mind barátilag mind szakmailag alátámasztja mindazt, amiét ezt az egészet elkezdtem. Vasárnap este lesz publikus a Facebook esemény és remélem, hogy minél többen eljöttök majd és Velünk együtt építitek ezt az egészet.

#nanasforchildren #lotusbynanas

Pants, shirt: NANA’S Charity Collection available soon // Shoes: Mango // Bag: Michael Kors

Pic: Attila Gombos // Edit by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply