NANA’S F/W 16’17 FASHION SHOW & CHARITY GALA – NOV. 3. 20:00

2016.10.25.

 

 

IMG_1001_insta_WSokáig gondolkoztam azon, hogy hogyan kezdjek neki a bejegyzésnek, mert rengeteg gondolat kavarog a fejemben… Első sorban azt hiszem, hogy szeretnék mindenkit – aki évek óta olvas és követ – megkérni, hogy csatlakozzon hozzánk és ehhez a kezdeményezéshez és segítsen nekünk minél több pénzt összegyűjteni a Bókay Gyermekklinikának, a November harmadikán megrendezésre kerülő divatbemutatónk belépőjének árával (4500 Ft) ! Részletek a bemutató és a gála estjéről, a  jegyelővételről és a tombola nyereményekről a bejegyzés végén és a facebookos eseményben: – https://www.facebook.com/events/165529473900148/

A tavalyi, Karácsonyi ajándékgyűjtés után elhatároztam, hogy szeretném ha a márka életében a charity, mint olyan, állandó jelleggel működne. Akkor tudtam, hogy ez még csak valaminek a kezdete volt..

Az idei kezdeményezést a lótusz szimbolizálja, több okból kifolyólag is. A lótusz, mint olyan számomra rengeteg mindent jelent (nem véletlenül van a kezemre tetoválva, nem is olyan kicsiben…). Ha belekezdenék  a jelentésének kifejtésébe, valószínűleg holnapig írnám a bejegyzést, így nagyon röviden, számomra azt jelenti, hogy a nehéz dolgok és a buktatók vezetnek a jó dolgokhoz, csak küzdeni kell értük és soha, de soha nem szabad feladni.

IMG_1693

Majdnem két éve, hogy megalapítottam a NANA’S-t, szinte a nulláról. A márka által elért sikereknek köszönhetően rengetegen kérdezték már tőlem, hogy mik a terveim a jövőben? Mik a célok? Hiszen még csak 22 éves vagyok. Létrehozni egy világmárkát, egy világláncolatot? Természetesen igen. Hiszen célok nélkül számomra üres az élet. De mindig is úgy éreztem, annak ellenére, hogy valóban ez a tervem, ez kevés. Nem lehet elég. Hiszen akkor igazából az önmegvalósításon kívül nem tettem semmit. Lehet, hogy példát és irányt tudtam mutatni sokaknak, megmutattam, hogy nincs lehetetlen, és lehet hogy sokan inspirálóak tartják majd mindezt, de ez így még mindig kevés.

Mert valójában tettem bármit is annak érdekében, hogy változtassak valamin? Ez a végcélom. És ez a végcélunk. Változtatni szeretnék, változást hozni, felnyitni az emberek szemét arra, hogy álljanak meg néha, és tegyék félre a saját problémáikat és nézzenek szét a világban. Hogy néha jelentéktelen dolgokon akadunk fenn a hétköznapjainkban, miközben vannak emberek, vannak gyerekek, akik a mindennapi túlélésükért küzdenek a szüleikkel együtt. Nekik óriási szükségük van ránk.

Sajnos sokan a divatszakma mögött nem látnak tartalmat. Értékeket. Csak a felszínt, a külsőségeket és a csillogást. De egy divatmárka mögött ugyanúgy emberek állnak. Emberek, akik igenis értékeket képviselnek és órási tömegeket mozgathatnak meg vásárlóikon és partnereiken keresztül. Millióan vásárolnak naponta ruhát maguknak világszerte. Ha ezeknek az embereknek világszerte csak egy töredékét elérnénk, már változást hoznánk. De viszonylag kevés olyan divatmárka létezik a piacon, amely kifejezetten jótékony célra is használná azt az óriási erőt amelyet képvisel. Szeretném, ha  a NANA’S más lenne! Szeretnék létrehozni egy olyan közösséget, ahova a vásárlók nem csak a külsőségek miatt jönnek. Szeretnék olyan értéket adni nekik, amelyekkel tudnak azonosulni, amelyekkel úgy érzik jót cselekedtek. Ezért szeretném, ha néhány hónapon belül, a NANA’S kijönne a #lotusbynanas mini-kollekcióval, amelynek bizonyos százaléka, állandó jelleggel jótékony célre folyna be. Sőt, egy éven belül szeretnék létrehozni egy saját alapítványt is, de erről majd többet beszélek a jövőben:)

PS.: Mit szólnátok ezekhez a pólókhoz és a lótuszos karkötőkhöz?:)

IMG_1650IMG_1561IMG_1702

KIKEN SEGÍTÜNK?

Néhány héttel ezelőtt, a Bókay utcai gyerekklinikában ( Semmelweis 1. számú gyerekklinikája, ahova a legsúlyosabb esetek érkeznek az országból) tett személyes látogatásom után biztos voltam benne, hogy az idei év során nekik segítünk majd. Az intenzív osztályon élet-halál között fekvő gyermekeknek azáltal, hogy a kórház olyan felszereltséggel rendelkezzen, hogy életeket menthessenek. A pszichiátriának pedig azért, mert rengeteg serdülő anorexiás és autista gyermeket kezelnek, olyanokat, akiknek a non-verbális terápia (zene és művészetterápia) jelentené ha nem is a teljes gyógyulást, de talán a kiutat a betegségből.

Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány

Bankszámlaszám: 10100792-04119200-01003009

Adó 1% esetén: 18222432-1-42

Szerencsére rengetegen csatlakoztak hozzánk és a kezdeményezéshez, világmárkák, bloggerek, énekesnők, írók, akikkel Ti is találkozhattok  a rendezvényen… Jó látni, hogy vannak még emberek, akiknek valóban számítanak az értékek:)

FINAL FINAL FINAL COVER

Schedule:
19.30-20.30 Érkezés
20.30-20.45 Megnyitó, beszédek
20.45-21.00 LOLA mini akusztik koncert
Fashion Show – NANA’S FW 16’17
21.00 – 21.20 Meglepetés akusztikus koncert
21.30 – 21.45 Tombola sorsolás
21.45-22.00 Záróbeszéd
22.00h Afterparty

/ Érkezéskor minden vendéget ajándékcsomaggal, welcome drinkkel és finom falatokkal várunk a Sophie étterem jóvoltából. /

A jegy ára: 4.500 Ft – a jegy áfával csökkentett összegét a Bókay Alapítványnak ajánljuk fel.
Jegyvásárlás: 2016. 10. 21 – től a NANA’S flagship store-ban (1061 Bp. Székely Mihály utca 8., H-P 10.30-18.30)
Összesen: 200 db jegyünk van!!!

IMG_1844

Tombola ára: 1.000 Ft – a tombola áfával csökkentett összegét a Bókay alapítványnak ajánljuk fel.

Egy kis ízelítő  a tombolanyereményekből:)

Thomas Sabo nyaklánc a Kristóf téri Thomas Sabo Budapest felajánlásának jóvoltából, melynek értéke: 47.300 Ft

THOMAS SABO_Sterling Silver_HW2015_KE1379-001-12

Nini Molnar Scarf – Black Blue

Scarf - Black_ Blue

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply