NANA’S SPRING/SUMMER 2015

2015.05.21.

fb cover

Sziasztok!! Nagy örömmel mutatom be Nektek a 2015-ös tavasz/nyári NANA’S kollekciót, amely körülbelül 2-3 hetente megújul majd, így hamarosan érkezik majd egy újabb adag képsorozat, rengeteg újdonsággal:))!! Remélem tetszenek nektek a ruhadarabok, és mindenkit sok-sok szeretettel várok az üzletben (Székely Mihály utca 4-6) hétköznap 10 és 18.00 óra között!! Rendelni is tudok  az info.nanas.store@gmail.com címen! Az árakat és a tárgyfotókat ITT találjátok!:)

A gyönyörű sminkért és hajért köszönet Nagy Rebekának és Nosztics Georginának, fotókért  Bognár  Péternek,  kiegészítőkért a @Gemini Hungary-nek a táskákért a @Parfois Hungary-nek és a cipőkért a @Primadonna Hungary-nek ! <3

kersztpantos ruha duplaBABAKEK OFF THE SHPOULDER RUHA (2) BABAKEK OVERALL (1) BARACK FODROS SZETT (3) BARACK TUNIKA (6)LILA FODROS SZET (3)BABAKEK FODROS EZTT (1) CERUZASZOKNYA  LILA TOP (3) FEHER FODROS SZETT (2) FEHER TUNIKA (1) FEKETE TUNIKA (1) lila tunika dupla feliratos SÁRGA TUNIKA (2) SÁRGA TUNIKA (1)KEK TUNIKA (1)KHAKI  (2)

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply