NANA’S S/S 2015 Campaign

2015.02.10.

122Itt ülök a Frei Café-ban, gyomorgörccsel,  – a boldogságtól és az izgatottságtól, na meg persze a félelemtől- és pontosan úgy érzem magam, mint két és fél éve, amikor elindítottam a blogot. Nem tudtam mi fog kisülni belőle, nem foglalkoztam mások véleményével, még csak nem is gondolkoztam azon, hogy mibe is vágok bele és mivel jár mindez. Rengeteg rengeteg áldozatot hoztam és annyira elszánt  voltam és kitartó, hogy sikerült felépítenem valamit, amivel a mai napig én magam sem vagyok mindig tisztában – amikor viszont kapok tőletek egy-egy könnyekig megható olvasói levelet,  egyrészt el sem hiszem, hogy nekem szól, másrészt pedig a világot jelenti nekem. Mert látom, hogy megérte. A sok munka a sok áldozat. Mert másoknak is jót teszek vele, nem csak magamnak.

Hogy mit is vezettem fel mindezzel? Egy olyan dolgot,  ami ugyanolyan fontossá vált számomra, mint az egész blog. Egy olyan dolgot amelyben szintén leírhatatlanul sok munka volt eddig és még több lesz ezután. Egy olyan dolgot, amit Veletek szeretnék először megosztani és már majdnem fél éve várok arra, hogy megírjam ezt a bejegyzést és kijelentsem, hogy :

ELINDÍTOTTAM A SAJÁT RUHA-MÁRKÁMAT –  a NANA’S-t!!! Hihetetlenül boldog vagyok, és csak remélni tudom, hogy tetszeni fog majd nektek! Mert az egész Nektek szól. Ti vagytok és voltatok az inspirációm. Minden egyes darabot én terveztem. És igen, nem vagyok divattervező, sosem tanultam divattervezést. De nem létezik lehetetlen, ha elszánt vagy. Ezalatt a hat hónap alatt beletanultam amennyire csak tudtam, rengeteget dolgoztam és a családom pedig rengeteget segített, amit nagyon-nagyon köszönök, nélkülük soha sem sikerült volna!

És arra a kérdésre pedig, hogy hol tudjátok majd megvásárolni a ruhákat – A NANA’S ÜZLET-ben, a holnapi naptól, a Székely Mihály utca 4-6-os száma alatt!! ( további részletekről ITT olvashattok az üzlettel kapcsolatban: www.nanasfashion.com/nanas-shop/)

A webshop egyelőre nincsen, de tervben van, mert szeretném mindenki számára elérhetővé tenni a termékeket.

Addig is, ízelítőül íme a kampányfotók! Nagyon remélem, hogy tetszenek majd Nektek:)))

A márka Facebook oldalát itt találjátok meg : https://www.facebook.com/pages/Nanas/1486222671602526?ref=hl

Instagram: www.instargram.com/N__A__N__A__S_ 

Photo by: Péter Bognár 

Make up by: Nagy Rebeka 

Hair by: Nosztics Georgina

A helyszínért köszönet a Tesla Budapest-nek!

szerk 3werdfg23e4rtIMG_5318szükre csavar steppelt szoknyarfd591222TTTC44345655koIMG_4980wedferf02szerk12IMG_5268asdIMG_6607

 Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply