NANA’S STORE OPENING

2015.06.26.

ss

Sziasztok!! Először is nagyon köszönöm, hogy tegnap ennyien eljöttetek, egy percre sem tudtam leülni egész nap végig tele volt az üzlet!!:))) Mivel csak néhány napom volt összehozni a költözést, kissé félkész állapotok uralkodtak, de azért remélem mindenkinek tetszett!!

Igazából most egy kicsit melankolikus hangulatban vagyok (és másnapos..:D, éjfélig a boltban voltunk), de jó értelemben. Az elmúlt 8-9 hónapban (amióta a márkát csinálom) annyi nehézségen kellett átmennem, amit sosem gondoltam volna és sokszor nem is értettem, hogy miért történik meg velem minden, aminek nem kellene.. Hát most rájöttem. Olyan fantasztikus emberekkel vagyok körülvéve, hogy magam sem hiszem el. A családomnál jobbat nem is kívánhatnék, elképesztően sokat segítettek/segítenek nekem, a barátaimról ugyanez elmondható, nagyon köszönöm nektek a sok támogatást Ti vagytok a legjobbak! <3

Ráadásul a márkának és az üzletnek köszönhetően végre lehetőségem nyílt megismerni Benneteket, ami szintén leírhatatlan. Köszönöm Nektek is a kitartást és a sok szép szót<3 Remélem még többen jöttök majd az új helyre:)!

Plusz még köszönöm a Gemini Hungary-nek az aranytetoválásokat,  Cupcake Tortaműhelynek a fantasztikus NANA’S muffinokat és a Heller’s Étteremnek a cateringet!!

0301 (8) cupcake (2)bolz (5)01 (1)bolz (1)01 (10)2 kaja (2)bolz (4)01 (3)cupcake (3) 01 (5) 01 (9)01 (2) bolz (2)Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply