Nanasfashion & F&F nyereményjáték – Eredményhirdetés!

2014.09.04.

Nem is tudom hol kezdjem. Egyrészt nagyon-nagyon megleptetek azzal, hogy mennyien küldtetek be montázsokat, amelyek  szakmai szemmel is egytől egyik divatosak és nagyon precízek voltak, így szörnyen nehéz dolgunk volt a nyertes kiválasztásával… Ezért is döntött úgy az F&F csapata, hogy felajánlj még két clutch-ot a nyereményjáték sikeressége végett!!:))  Persze azáltal, hogy három nyertest kell hirdethetünk sem lett sokkal könnyebb a dolgunk… Tényleg hihetetlen, hogy egyesek milyen kreatívak voltak és éppen ezért lett a kreativitás a mérvadó. Sokatok írt az outfit mellé szöveget, és jellemző leírást, ezt külön értékeltük! Sőt azt is, aki egynél több montázst küldött be. Így ezek alapján szeretném bemutatni nektek a három nyertest, akik nagyon komolyan vették a feladatot, és meg is lett az eredménye::)) Gratulálunk Nektek!

Keddig sajnos külföldön leszek, de amint visszajöttem, személyesen tőlem átvehetitek a nyereményeket! Kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot e-mailen (nati.nanasfashion@gmail.com) és jelezzétek, hogy mely időpont jó nektek! 🙂

Ps.: A közeljövőben sok hasonló nyereményjátékra számíthattok!!

1. Putz Rebeka – Rebeka három szettet küldött be nekünk, leírással ráadásul minden outfitnek külön fantázia nevet adott ! Íme:

“Mindegyik képhez kitaláltam egy fantázia nevet, az első képnek a  ,,Lázadó diák”  címet adtam, az F&Fes kiegészítő benne pedig a cipellő ami engem a régi diák fiúk cipőjére emlékeztet és ott az a szoknya ami szintén iskolai viselet volt annak idején, a vörös rúzs és ez a poló pedig a vadságot, a lázadást jelképezi számomra de mégis elegáns ez a két kombináció együtt az órával és a táskával kiegészűlve. A második kép neve pedig a ,,Jég alkalmi” szemmel láthatóan a lényeg a király kék ruhán van, bővebb és egyszínű fazon  amihez választottam egy fekete statement-et és egy fekete boka pántos magassarkút ami szerintem azért illik jól hozzá mivel ez a ruha nem éppen simulós ez a cipő meg pont az ellentéte és remekűl passzolnak egymáshoz, ezek még egyhangúak  lennének ezért gondoltam feldobom valami színes kis táskával aztán megtaláltam ezt az F&Fes clutch-ot amit egyszerűen imádok! szerintem nagyon jól illik ehhez a szetthez elegáns és különleges, kiegészítésként a clutchon van egy narancssárgás glitteres csík és gondoltam ahhoz választok egy rúzs ceruzát és egy körömlakkot nem utolsó sorban a kékhez is mennek ezek a korallosabb narancssárgák! A harmadik kép az “Black and Yellow” nevet viseli nekem a nyár jut róla eszembe elöször na és persze a finom ananász bármilyen kivitelben. Azért ezt a felsőt választottam mert az egyik kedvenc gyümölcsöm az ananász, és az egyik kedvenc színem a fekete ezért volt jó duo a fekete alapon ananászos felső. Mellesleg F&Fes! nagyon örültem mikor megtaláltam. A bőr short szerintem mindenhez megy nagyjából mert egyszínű és fekete, szerintem jól kiegészítik egymást a felsővel, választottam hozzájuk egy szintén bokapántos recés talpu magassarkut és persze a kiegészítők sem maradhattak el mivel a szett lényege a sárga és a fekete ezért választottam hozzá egy egyszerű fazonú sárga-fekete táskát.Mivel a felsőt eléggé feldobják az ananászok nem gondoltam valami díszes nyaklácra maradtam az egyszerűségnél ezt pedig a sárga gyöngysoros nyaklánc jelzi. Kiegészítőknél maradva pedig rátaláltam erre a napszemüvegre így lett teljes ez a nyáriasság!”

2. Szabó Hédi – Hédi, őszies színeket választott amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással és külön tetszett nekünk, a montázs mellé csatolt kép, amely az outfitet inspirálta!:) Ez tipikusan egy olyan szett, amit akár egy outfit fotózáson is szívesen viselnék!

“Az én szettemet egy őszies kép ihlette, amit be is vágtam a montázs mellé. Szerintem gyönyörű – egyszerű, de nagyszerű.

Az outfit egy hétköznapokra való öltözék, kellemes őszi színekkel és kényelmes, de érdekes, fiúsan szexis darabokkal. A kiegészítőket sem hagyhattam ki, így néhány smink és ékszer is került mellé.

A képemen a sapka és a táska az, ami F&F márkájú.”

3. Varga Nóra – Nóra összeállításának lényege, hogy “hogyan alakítsa át eddigi nyárias ruhatárát ebbe a hirtelen jött hidegbe egy-egy új darabbal. “

“Az válogatásom célja az volt, ami éppen engem is a leginkább izgat: hogy transzformáljam az eddigi nyárias ruhatáram ebbe a hirtelen jött hidegbe egy-egy új darabbal. Nem vagyok nagy híve a trendek folyamatos alkalmazásának, inkább inspirálódni szeretek, így az olyan darabokra szoktam inkább koncentrálni, amik szezonokon, vagy még tovább is alkalmazhatóak, de mégis egy-egy apró trükkel vagy részlettel izgalmasak tudnak maradni számomra.

Éppen ezért döntöttem könnyen variálható,de érdekes, és klasszikus ruhadarabok mellett, és így került a színpalettára az egyik kedvenc, igazán kitartó nyárias korall, az őszbe átvezető és visszafogottabb meggypiros, az ökörkérvényű galambszürke és a megkerülhetetlen fekete.

Az összeállítás központja ez a nagyszerűen kihasználható, visszafogott, de az alsó résznek köszönhetően csöppet sem unalmas szoknya, ami láthatóan feldobna egy irodai szerelést, de megállná a helyét egy randin vagy egy barátnős mozizáson is. Az örök Converse pedig nem kérdés,hogy kell-e egy kis izgalomhoz, de most a tipikus fekete-fehérhez képest ez is galambszürke színt kapott, ami már nem csak az őszt, hanem a telet is behozza a képbe.
A statement nyaklánc szintén komoly versenyző szezonok óta, míg a strukturált bőrdzseki egy elegánsabb szabással visz színt az a képbe. A pulcsi is egy alapdarab, a színes és a mintázata miatt akár tíz éve vagy tíz év múlva is biztosan megállná a helyét,ami nem hátrány, ha nem szezonról-szezonra gondolkodunk. Az egész megkoronázására pedig csodás piros sminket és még annál is sokkal csodásabb, kicsit őrült motorosdzsekit imitáló vörös táskát választottam. A hátteret pedig a hidegebb napokat megédesítő F&F bunda lenne! “

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply