#NEWIN

2014.12.22.

23Megérte a vasárnapi korán kelés, hiszen kincsekre bukkantam tegnap a Budaörsi F&F-ben. Szinte minden féláron van, így  a gyönyörű body-n és piros szatén pizsin kívül beruháztam egy fekete ujjatlan jumpsuitra, két szőrmestólára és egy púderszínű clutchra is! A végösszeg egyébként még így sem haladta meg a 10.000 Ft-ot, úgyhogy ha még van egy kis időtök Karácsony előtt, érdemes benézni!

A napokban egyébként eszméletlen mennyiségű plázában  és üzletben fordultam meg, hogy beszerezzem az utolsó ajándékokat  (őrület, hogy mi van ilyenkor, az emberek, mintha felvonulásra készülnének – kis léptekben araszolva haladnak előre a boltok felé, de persze mindenki rohanna, megy a lökdösődés… szörnyű, nekem abszolút emberiszonyom lett.. )  de végül az F&F-ben sikerült megtalálnom, amit kerestem. A férfi részlegen szuper pulcsikat és cipőket (mokaszinokat, bakancsokat) találhattok féláron, a Home részlegen pedig rendkívül széleskörű a választék a  karácsonyi díszeket illetően. A rénszarvasos párna egyenesen zseniális, az egyik kedvencem az idei kollekcióból,  a díszes gyertyák pedig mesésen hangulatossá tudják varázsolni a szobánkat az ünnepek előtt!:)

És most iráány Bulgária, egy egész napos út áll előttünk, de már alig várom, hogy végre hazamehessek és a szeretteimmel töltsem a Karácsonyt!!! 🙂

qwd

kjl

 

swdefghj

wdfgh

wdefg

dfghLove,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply