NYEREMÉNYJÁTÉK – Egy közös nap a Designer Outlet Parndorfban!

2015.04.16.

kisebb

Sziasztok!:) Egy szuper ötletes nyereményjátékkal rukkolt elő a Designer Outlet Parndorf csapata, amelynek ezúttal TI lennétek a főszereplői! Íme a részletek:

Ha szeretnétek eltölteni május 19-én egy egész napot velem a Designer Outlet Parndorfban, stílustanácsadást kapni tőlem, részt venni egy közös fotózáson, fodrásszal és sminkessel, és végül elkölteni egy 50 EUR-os vouchert, nincs más dolgotok, mint követni a lentiekben leírt részleteket! Ps.:  Kisfilm is készül majd az eseményekről!!:)

A játék:

PINTEREST-EN ZAJLIK így a regisztráció elengedhetetlen!

4 héten keresztül tart (a mai napon indul és május 15-én éjfélkor zárul)

A feladat:

Állítsátok össze CSÍKOS témában az alábbi linkről :https://www.pinterest.com/MAGParndorf/stripes-ahead-i-ss15/ –  az általatok legstílusosabbnak ítélt szettet!

Fontos, hogy ehhez hozzatok létre külön táblát – Parndorf Stripes néven! (így tudom majd visszanézni az összeállításokat)

   A tábla lehetőleg egy “teljes outfitnek megfelelő” ruhadarabokat,kiegészítőket tartalmazzon ( a fehér háttérrel rendelkező darabokat érdemes beleválogatni)

A nyertes táblát én választom ki:)!

Fontos tudnivalók:

A Parndorfi utazásra május 19-én kerül sor (az utazás egy egész napot vesz igénybe, indulás reggel 8.30-kor a Szabadság térről, érkezés este 9 óra fele ugyanide)

Az ottani étkezés biztosított

Rajtam kívül 4 másik bloggerrel is megismerkedhettek:)

Ha bármilyen kérdésetek van, forduljatok bizalommal hozzám, akár a nati.nanasfashion@gmail.com e-mail címen, akár Facebookon, igyekszem mindenkinek a lehető leggyorsabban válaszolni:)!

Sok sikert kívánok Nektek, és izgatottan várom, hogy megismerkedjek a játék jövendőbeli nyertesével:))!!

55

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply