& Other Stories

2013.01.10.

H&M’s New Luxory Line

Régóta keringtek pletykák arról, hogy a H&M új brandet indít & Other Stories néven, ezzel is növelve terjeszkedését a piacon. Az eddigi fast fashion vonallal szemben ez a márka kizárólag női luxustermékeket kínál majd – kiegészítőket, cipőket, táskákat, szépségápolási termékeket és emellett “ready to wear”, azaz divatos hétköznapi, hordható ruhákat.

Tavasszal tervezik a 7 új üzlet megnyitását Londonban, Párizsban, Koppenhágában, Berlinben, Stockholmban, Milánóban és Barcelonában. Ezen kívül a www.stories.com lehetővé teszi majd a termékek online megvásárlását Belgiumban, Hollandiában, Finnországban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban és Nagy-Britanniában.

A H&M-nek jelenleg 2776 üzlete működik világszerte, elképzelni sem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de minden évben növekvő tendenciát mutat. A tavalyi évhez képest 15%-al nőtt az idei árbevételük. Nyilvánvalóan fent szeretnék tartani ezt a növekedést, ezért is találták ki ezt az új koncepciót.

Minden esetre nem én kíváncsian várom a kollekciókat és azt, hogy ez a vonal stílusban mennyire fog különbözni a megszokottól, és a minőségen kívül miben lesz más.

Sajnos a kampányképek még nem publikusak, ezért nem is találtam semmi használhatót, de amint publikálják őket, fent lesznek a blogon!

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply