Personal Favourite

2012.10.10.

WEDGE SNEAKERS

Elég elcsépelt téma már, de muszáj erről írnom, mert egyszerűen imádom. Ritkán lehet elmondani valamiről, hogy egyszerre stílusos és kényelmes. A  „wedge sneakers” trend már nyár eleje óta tarol és most finoman fogalmaztam. Szinte pillanatok alatt elkapkodják a boltokba újonnan érkező cipőket. A dolog már ott tart, hogy majdnem minden márka megalkotta a maga darabját, így elég széles kínálatból válogathatunk.

Az ötlet Isabel Marant fejéből pattant ki, ezáltal is köszönjük neki… persze egy eredetinek az ára az egekben van.. még leárazva is körülbelül 300 dollárba kerül.

Isabel Marant

 

Marc Jacobs

Giuseppe Zanotti

 

 

Jefrey Campbell

 

 

Steve Madden

Michael Kors

 

Celebs

 

Mivel tudjuk felvenni? Szívem szerint leírnám, hogy akármivel, de nyilván egy koktélruhához nem igazán illik. Ezt leszámítva szinte bármivel hordhatjuk, legyen az egy farmer fehér top bőrkabát combo, vagy hosszított ruha, szoknya, rövidnadrág és még sorolhatnám…

 Itthon is elég sok boltban kaphatóak, Zara, H&M, Promod, Tally Weil, Cameieu, Bershka…

Engem a Bershkás fogott meg legjobban, szinte csak annyiban különbözik az eredetitől, hogy nem 3, hanem 2 tépőzáras pántja van.

Ruha: Mango | Táska: Mango | Kardigán: H&M

Rövidnadrág: H&M

Elég extrém színben sikerült beszereznem, ezért szerettem volna egy feketét is. Elkezdtem keresgélni, majd szinte azonnal beleszerettem a Zarás verzióba – és szerintem ezzel nem vagyok egyedül – egypántos, szegecses és pont ez az, ami nagyon megtetszett benne. Ez egyértelműen meglátszik az árán is… a letisztultabb darabok jóval olcsóbbak.

Ha mindenképpen szeretnénk extrábbat, azt magunk is megcsinálhatjuk. Szegecseket innen tudtok rendelni nagyon jó árban, nagyon sok féle van!

http://www.facebook.com/shopaudrey.cc9

Kabát: Bershka

Táska: Mango

Nadrág, cipő: Zara

Top: H&M

Óra: DKNY

Nyaklánc : Promod

Szegecses karkötő : BYOU

Love,

N

You Might Also Like