Power Plate

2015.06.09.

11Szép Estét!:) Rengetegen érdeklődtetek a Power Plate-ről amióta rendszeresen járok, de őszintén szólva várni szerettem volna pár hetet, hogy valóban látom-e magamon a hatást! Három hete kezdtem el az edzéseket, heti háromszoros rendszerességgel, és már most szembetűnő a változás! Szerencsére ezt nem csak én veszem/vettem észre, hanem sok ismerősöm, barátom sőt még Ti is! Rengeteg sportot kipróbáltam már – úsztam, 5 évig versenyszerűen  kosaraztam, táncoltam konditerembe jártam, a mai napig rendszeresen futok és hát próbálom folyamatosan formában tartani magam…  A Power Plate viszont merőben eltér minden testmozgástól, amit valaha próbáltam. Minden izmomat megmozgatja egytől egyig, és edzés után úgy érzem, mintha órákat edzettem volna, annyira intenzív hatást kelt.

Mit is kell tudni első körben a Power Plateről?  Az izmok másodpercenként 25-50 alkalommal összehózódnak az edzés alatt –  pl. egy guggolás a gépen körülbelül 20-30 “sima” guggolásnak felel meg – azaz minimális időbedobással maximálisan égetjük a kalóriákat. Egy edzés 30 percig tart és személyi edző segítségével  végzünk különböző gyakorlatokat. Én jelenleg most a has a csípő és a comb kombinációra “gyúrok”, de emellett sok kar és popsi gyakorlatot is csinálunk. Sokakban felmerül  a kérdés, hogy erősít-e? Erre sajnos nem tudok pontos választ adni, személyes tapasztalatom szerint inkább szálkásít és formáz. – “Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudorok ellen.”

A gyakorlatok – számomra legalábbis nagyon nehezek, az edzések végén finoman szólva folyik rólam a víz, másnap pedig mozdulni is alig bírok, de ez pontosan azt jelenti, hogy hatásos amit csinálok! Most már teljesen hozzászoktam és nagyon megszerettem az edzéseket, az egésznek a hangulatát és amikor kihagyok egy edzést, rendesen hiányérzetem támad..(mint példásul ma, a jégeső és a vihar sajnos egy kicsit bekavart a napomba, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül:D)

Sokszor használunk különböző segédeszközöket – gumikötelet, súlyzót, labdát, katlebell-t.. Ezért is próbáltam olyan fotókat hozni nektek, hogy el tudjátok képzelni  a gyakorlatokat! (képen könnyebbnek tűnik mint amilyen!!!:D)

Ami az étkezést illeti, sajnos bármennyire is próbálok odafigyelni vizsgaidőszak alatt egyszerűen képtelenség 100%-ig betartani a “csirke-saláta” diétát, de amint véget ér, rettentően oda fogok figyelni, mert vészesen közeledik  a strand és a fesztiválszezon..

Ha bármilyen kérdésetek van az edzéssel kapcsolatban, nagyon szívesen válaszolok Nektek:)! A weboldalon pedig sok hasznos info-t olvashattok  a programról – http://power-plate.hu/

Köszönet a képekért : Bognár Boginak! <3

Two piece training suit from F&F active!

12114

0 3 2 5 6 9 13 14 jo17powerplate14

 

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply