PROMOD blogger brunch

2014.12.11.

Promod Blogger Brunch (2)Nemrég a Promod ünnepi kollekciójának bemutatásán jártam, egy hangulatos blogger-regeli keretein belül. A szervezés és a fogadtatás hibátlan volt. Az apró muffinok, macaronok és más fiomságok mellett névre szóló mézeskalácsok és ajándékok is vártak ránk,  sőt még egy-egy fénykép is ki volt akasztva a résztvevőkről!  A kollekció bemutatása és a finom falatok után mindenki összeállított egy ünnepi hangulatú outfitet, amelyet a Promod kirakatában fotóztunk le (még sosem pózoltam kirakatban, egy kicsit furcsa volt, de a képeket visszanézve azt hiszem viszonylag jól sikerült..:D). A Nagyon köszönöm a meghívást, alig várom  a következőt:) !

// Recently I was invited to a lovely blogger brunch with PROMOD, including the launch of their holiday collection! The organization and the welcome was impeccable. We were surrounded by delicious muffins and macarons (they even hang out pictures of each blogger!) and made cookies with our names on it, how adorable is that?! At the end we even had time for an outfit shooting by posing behind the display window!:D Thanks again for the invitation can’t wait for the next round:)

Promod Blogger Brunch (21)szerkszerk 2Promod Blogger Brunch (43)Promod Blogger Brunch (5)Promod Blogger Brunch (51)Promod Blogger Brunch (12) (1)Promod Blogger Brunch (19)Promod Blogger Brunch (6)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply