About me

Welcome Everyone!

I’m Nati Drencseva a 23 year old fashion blogger and designer, based in Budapest, born in Bulgaria. The site was found in october, 2012. This is my world, this is the place, where I can express & share all my thoughts, insprirations and outfits. Hope you enjoy it!

Love,

N

Sziasztok!

Igazából rengeteg dolgot tudnék írni magamról, de azt hiszem a legeslegelső bejegyzésem és az, hogy hogyan is született a blog, mindent elárul rólam. (majdnem 5 éve írtam:)

„A divat azok utánzása, akik különbözni akarnak azoktól, akik semmiben sem különböznek egymástól”

Karl Lagerfeld

Régóta terveztem, hogy blogot indítok, de eddig valahogy nem jött el az a pillanat, amikor tényleges belső elhatározásra jutottam volna, hogy megcsinálom, hiszen ez rengeteg munkát, időt, folyamatos kreativitást és még sorolhatnám mennyi mindent igényel..

Az elmúlt napokban felkértek, hogy írjak egy rövid bemutatkozó cikket magamról, csináljak néhány képet egy szettről, írjam le pár szóban miért így válogattam, mi inspirált, milyen a stílusom. El is mentünk a legjobb barátnőmmel elkészíteni a képeket és utána nekiálltam írni… először csak percekig bámultam magam elé. .. Hol kezdjem? Miről írjak? Hogyan? .. Aztán elkezdett, “dőlni” belőlem a szó… – ez volt az a pillanat – minden jött magától és miközben írtam a rövid cikket megálltam, mert ennél többet éreztem magamban. Rengeteg mindenről tudnék írni, van véleményem, vannak ötleteim! Akkor miért ne kezdeném el most a saját blogomat?! Hát így történt…

Először is par szóban bemutatkoznék.

Drencseva Natali – amire az emberek általában százszor visszakérdeznek – Hogyan? Mi? Megismételnéd? – ezért én már csak úgy szoktam bemutatkozni, hogy Nati  (sokszor ezt sem értik…).

Bolgár származású vagyok – innen ered a szörnyen bonyolult nevem – de kiskorom óta, 18 éve Budapesten élek és ízig-vérig városi lánynak tartom magam.

1.5 éve egy londoni utazásom során tudatosult bennem az, hogy divattal szeretnek foglalkozni. Úgy döntöttem, hogy tanulmányaimat nem a jogi egyetemen folytatom, hanem azzal foglalkozom, ami igazán érdekel és boldoggá tesz, így pótfelvételivel jelentkeztem a Modart Művészeti és Divatiskolába, ahol divatmenedzser szakon vagyok elsőéves hallgató. Bár még csak egy hónap telt el, mindennap úgy járok be, hogy tudom, ott a helyem, imádok ott lenni, tanulni, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Elég ritka az, hogy az emberben 18 évesen ennyire erősen tudatosul , hogy mi akar lenni mivel akar foglalkozni, de aki tudja vagy érzi magában csak nem meri felvállalni esetleg a szülei a barátai vagy saját kétségei  miatt – azt arra biztatnám, hogy tegye meg és vállalja fel azt aki- / “a legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben”/. Mert lehet, hogy nehézségek árán, de ha célba ér hihetetlenül boldog lesz tőle. Tudom, ez a “vállaljuk fel önmagunkat” szöveg elég közhelyesen hangzik, de nálam bevált. Mérhetően boldogabbá teszi az embert.

Ez az úgymond életfelfogás tükröződik az öltözködésemen is.. Soha nem érdekelt az, hogy másoknak tetszem, vagy az, hogy olyan dolgokat vegyek, ami másoknak tetszik. Az pedig teljesen más kérdés, hogy divatosan és a stílusomnak megfelelően próbálok öltözködni. Mindig is magamnak és a saját elvarásaimnak akartam megfelelni. Persze jól esik hallani, ha valaki megdicsér, ilyenkor az ember önbizalma megnő, jobban érzi magát tőle. De ez nem lehet elsődleges szempont, legalábbis nálam nem az.

IMG_6801

 Love,

N