About me

Welcome Everyone!

I’m Nati Drencseva a 27 year old Fashion designer and Business Owner (NANA’S)-  started as a fashion blogger – based in Budapest, born in Bulgaria.

Sziasztok!

Bolgár származásom miatt gyakran a Drencseva Natali név hallatán többször visszakérdez mindenki – Hogyan? Megismételnéd? Valószínűleg a származásomból ered a mentalitásom és a személyiségem nagy része, alapvetően sohasem voltam egy “otthonülős” típus, de amióta megtaláltam az irányt, amerre szeretnék tartani az életben még jobban felerősíti bennem a “Tenni akarás” motivációja.

2011-ben egy londoni utazásom során tudatosult bennem az, hogy divattal szeretnek foglalkozni, hogy ez a szenvedélyem és mindig is ez volt. Úgy döntöttem, hogy tanulmányaimat nem a jogi egyetemen folytatom, hanem azzal foglalkozom, ami igazán érdekel és boldoggá tesz, így pótfelvételivel jelentkeztem a Mod’Art Művészeti és Divatiskolába, ahol elvégeztem a divatmenedzser szakot.  Elég ritka az, hogy az emberben 18 évesen ennyire erősen tudatosul , hogy mi akar lenni mivel akar foglalkozni, de aki tudja vagy érzi magában csak nem meri felvállalni esetleg a szülei a barátai vagy saját kétségei  miatt – azt arra biztatnám, hogy tegye meg és vállalja fel azt aki- / “a legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben”/. Mert lehet, hogy nehézségek árán, de ha célba ér hihetetlenül boldog lesz tőle. Tudom, ez a “vállaljuk fel önmagunkat” szöveg elég közhelyesen hangzik, de nálam bevált. Mérhetően boldogabbá teszi az embert.

Ez az úgymond életfelfogás tükröződik az öltözködésemen is.. Soha nem érdekelt az, hogy másoknak tetszem, vagy az, hogy olyan dolgokat vegyek, ami másoknak tetszik. Az pedig teljesen más kérdés, hogy divatosan és a stílusomnak megfelelően próbálok öltözködni. Mindig is magamnak és a saját elvarásaimnak akartam megfelelni. Persze jól esik hallani, ha valaki megdicsér, ilyenkor az ember önbizalma megnő, jobban érzi magát tőle. De ez nem lehet elsődleges szempont, legalábbis nálam nem az.

2 év blogolás után úgy éreztem, hogy szeretnék még ennél is kézzelfoghatóbb dolgot alkotni, emellett kiskorom óta ruhákat rajzoltam, de sosem tudtam, hogy “szakmai tudás” nélkül, divatmenedzser szakos hallgatóként mégis hogyan tudnék saját márkát alapítani. Aztán 20 évesen egyszer csak belevágtam, beletanultam és azóta is próbálok napról napra fejlődni, jobb lenni és közben visszaadni a vásárlóknak/a közösségnek. A NANA’S 2015-ben alapult, a márka legfőbb alapkoncepciója a letisztult, hordható, elérhető árú designer darabok kreálása. Tervezőként a legfontosabb számomra, hogy egy adott ruha ne csak egyszer legyen felvehető, évek múlva is trendi és időtálló maradjon. ITT tudtok többet olvasni a márkáról!

IMG_6801

 Love,

N