Róma, Amalfi, Capri

2017.07.28.

Sziasztook! Még mindig hulla fáradt vagyok, mert igazából Róma óta nem aludtam ki magam, és tegnap ha követitek az instagram storykat láthattátok, hogy két rendezvényünk is volt a NANA’S-al, (reggel sajtóbemutató délután pedig az üzletben voltunk, és rengetegen eljöttetek, nagyon köszönöm innen is!!)

Most kezdtük el vágni  az Olaszországos videókat, úgyhogy hamarosan fent lesz a Youtube csatornámon (Feliratkozás: Nati Drencheva) de addig is ha érdekel Benneteket Henry-nél meg tudtok nézni 2 Rómás videót 🙂 (Feliratkozás Henry Kettner)

Tudjátok mennyit szoktam “áradozni’ Olaszországról, és volt az 5. utam egyébként és ha lehet még fokozni még sokkal de sokkal jobban megszerettem.

Rómában még soha sem voltam és igazából másfél nap nagyon kevés volt arra, hogy mindent körbejárjunk, és egy kicsit tartottam attól, hogy milyen reakciót fog kiváltani belőlem, mert eddig csak megosztó véleményeket hallottam – én imádtam! Tény, hogy nem a “legillatosabb” 😀 város, de kultúrális mennyország, és ugyanúgy megvan az az “olasz feeling” amit a legkisebb városban is érzek!

RÓMA

Délen Olaszországban még nem jártam és Capri nagyon nagy álmom volt régóta, Amalfival együtt, így 2 napot a nyaralásból ott töltöttünk. Nem tudom Nektek szavakba önteni, hogy milyen gyönyörű helyeket láttunk akár a szerpentines utakon este, vagy napközben, akár a városok a kisutcák, a hegyek. Nem egyszer állt el a lélegzetem. És csak hogy történjen is valami velem (megint) életemben először ültem motorcsónakon (így mentünk el Capri-ig) és az első egy órát a 3 méteres hullámok ellenére is nagyon élveztem, de Caprinál egyszer csak rosszul lettem – tengeribetegség és napszúrás egyben, úgyhogy szinte ki kellett menteni a hajóról, amikor kikötöttünk:D És mondanom sem kell, hogy a visszafele úton mindez megismétlődött.  De még ennek ellenére is , az a látvány, amit a hajóról láttam, a tenger, a sziklák, a városok – leírhatatlan. Ha van lehetőségetek , akkor ezt a régiót ne hagyjátok ki (Amalfi Coast).

CAPRI

AMALFI

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply