The perfect foundation!

2015.01.18.

23Elnézést kérek a hosszú csendért, de az elmúlt három-négy hét leforgása alatt 3-szor lettem beteg, ráadásul a vizsgaidőszak kellős közepén… De legalább az vigasztal, hogy sikeresen letudtam ezt  a 9 vizsgát, és így a szabadidőm is megnőtt, úgyhogy szép lassan visszaáll minden a régi kerékvágásba..

A mostani beauty bejegyzéssel azóta készülök Nektek, amióta a bekeveredtem a Douglassbe és kipróbálhattam az Armani legújabb alapozóját. Régen mindig irigykedtem azokra a lányokra, akik “porcelánbaba” sminket tudtak varázsolni az arcukra (természetesen ez nekem sosem jött össze:D). Amióta több időt és pénzt fordítok  a szépségápolásra, rájöttem hogy ez részben bőrtípus-kérdése részben pedig a kozmetikumoké, amiket használunk. Már többször említettem, hogy szép lassan “átállok” a minőségi sminkekre, krémekre, mert így fiatalon lehet, hogy nem vesszük észre a 2-3 ezer forintos alapozók káros hatását a bőrünkre, de évek múlva biztosan meglátszik és akkor már nem igazán tudjuk visszacsinálni a dolgot. És bármennyire is sajnáljuk azt a 10-15 ezer forintot egy alapozóra, vagy egy krémre, higgyétek el nekem, hogy megéri. Egy évvel ezelőttig Maybelline alapozót használtam (körülbelül 2-3 e. ft), amivel semmi gond nem volt addig, amíg a kozmetikusom fel nem hívta a figyelmem arra, hogy milyen káros is ez a bőrömnek. Ezután jött a Mac, aminek az ára az előző háromszorosa volt. Egy ideig még bírta a bőröm, majd pár hónap alatt tönkre is tette. (és nem egy forrásból hallottam, hogy ezzel nem vagyok egyedül, szóval akinek érzékenyebb a bőre, annak nem igen javaslom a Mac alapozóit!). Így jutottam el addig a pontig, hogy megkeresem a “tökéletes” alapozót és láss csodát meg is találtam – Armani Lasting silk UV foundation. Iszonyúan tartós és még a hőn áhított “porcelán baba” hatás is megvalósult. Persze az árát meglátva rögtön elment a kedvem tőle, de nemrég beruháztam rá és tökéletes döntés volt, ha tehetitek próbáljátok ki!

// I wanted to share my “discovery” with you guys, since I had the opportunity to try out the new Armani foundation. I used to be jealous for all the girls who could make themselves this “porcelain-doll make up”. Since I am turning more attention (and money) to cosmetology, I realized that it depends half on your skin-type half of the cosmetics you use. I am trying to slowly change my “make up” habits and use only quality ones, because we may not realize how harmful are all the “cheap” foundations and creams to our skin at this age, but years later I am sure it will have an effect, so its better to prevent it now. Sometimes I really feel like I don’t want to spend this much on cosmetics, but believe me it will worth it. One year ago I was using a Maybelline foundation, which I had no idea how damaging is for my skin until my cosmetician turn my attention to it. After that I was using Mac which was even worst.. (I don’t recommend it to anyone who has sensitive skin) so I had to stop using it immediately. Then I decided to find the perfect foundation and fortunately I did found it – Armani Lasting silk UV foundation. It’s extremely long-keeping and even has the porcelain doll effect on your skin! The price is not so friendly thought but I never regret that I bought it, if you have the opportunity you must try it!

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply