Trip to London

2014.04.01.

F&F A/W SHOW 

Az előző bejegyzésben említettem, hogy áprilisban vár rám egy utazás, de azt nem árultam el, hogy hova és miért. Mivel már nagyon közeledik az időpont, ezért elárulom nektek, hogy Csütörtök hajnalban Londonba repülök az esti F&F show-ra, és egészen péntek estig ott leszek!:) Mindez számomra óriási megtiszteltetés, hiszen tavaly ilyenkor még csak álmodni mertem efféle meghívásokról és utazásokról. Természetesen más divatbloggerek, divatszerkesztők és stylistok is utaznak, így mondhatni egy kisebb magyar csapat repül majd a divat egyik fővárosába.

Megmondom őszintén, amikor elkezdtem a blogot, imádtam különböző rendezvényekre járni, launch partykra, bemutatókra és társaira, de kicsit beleuntam ebbe az egészbe, mert szinte mindenhol ugyanazt láttam. Ez a  meghívás és ez a bemutató valami egészen mást fog majd nyújtani. Külföldön még nem volt szerencsém végignézni egy bemutatót sem, főleg nem egy ilyen nagy márkáét, mint az F&F. És ha már itt tartunk szeretném tisztázni, hogy az F&F egy külön brand, amely külföldön külön márkaüzletekben is megvásárolható, ugyanúgy mint a Zara, vagy a H&M.

A csütörtök esti show-nak a gyönyörű Somerset House ad majd helyszín (A London Fashion Week is itt zajlik!). Jártam már Londonban, de itt nem voltam, ezért ez számomra is újdonság lesz.

Alig várom a csütörtököt, részben a show, részben a város miatt. Két éve, márciusban jártam először Londonban a barátaimmal és bátran kijelentem, hogy az alatt a pár nap alatt találtam meg önmagam. Akkor döntöttem el, hogy jogi egyetem ide vagy oda én divattal fogok foglalkozni. Ekkor játszottam először a divatblog ötletével, amely októberre meg is valósult. Remélem most is olyan óriási töltetet fog adni, mint akkor, a bemutatót pedig kíváncsian várom!:)

Köszönöm az F&F szuper csapatának a lehetőséget, nektek pedig azt üzenem: STAY TUNED! Hamarosan még több, izgalmas részletről beszámolok:)

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply