Trip to Wien

2013.01.02.

New Year’s Eve

 

Szinte minden évben ellátogatok Bécsbe, általában többször, de mindig tud újat mutatni és ez ritka. Az egyik legszebb, legtisztább és legélhetőbb városnak mondanám Európában – ezt felmérések is alátámasztják. A több száz éves kultúráról és a lenyűgöző épületekről nem is beszélve. Ami a legmegdöbbentőbb számomra, hogy akármilyen távol kerülünk a városközponttól nemigazán botlunk bele olyan “lepukkant” szegletekbe, amik szinte minden városban megtalálhatóak.

Mindezek mellett, a vásárlási lehetőségek miatt is imádom Bécset. Sajnos ez idén nem jött össze, mert csak “Szilveszterezés” céljából mentünk ki, de így is összeszorult  a szívem, amikor a Forever21 és a többi bolt előtt sétálgattam… Szerencsére és természetesen a szakmai ártalom tükrében majdnem minden kirakatot lefényképeztem, ha már bemenni nem tudtam.

Estefelé már hihetetlen tömeg volt, alig lehetett mozdulni, szinte filmbe illően mindenki táncolt énekelt, éjfélkor tűzijáték, petárdák, kiabálás… ez tartott körülbelül 5 percig, aztán az emberek szép lassan elkezdtek fel-alá lézengeni, mintha mi sem történt volna. Minden esetre én már nagyon vártam a 2013-at és örülök, hogy végre eljött! Remélem sikerekben és szerencsében gazdag évetek lesz és ha még nem tettetek újévi fogadalmat január 5-ig még megtehetitek!

 

Love,

N

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply