Turbo Diet on..

2015.07.03.

fb

Már csak néhány nap és végre itt a Balaton Sound!!!  Alig várom, hogy végre kikapcsoljak egy kicsit, a barátaimmal legyek és bulizzak éjjel-nappal!! Mivel már csak egy hét van hátra, a legjobb barátnőmnek sikerült rávennie egy 5 napos diétára… nevezetesen a Steinberger féle , 5 napos méregtelenítő kúrára.. Röviden ez annyit tesz, hogy 5 napig iszom  a különböző ízesítésű “leveket” pár szelet rozskenyérrel és sok sok vízzel!

Most járok a harmadik nap felénél és hogy őszinte legyen elég szarul bírom:D Feszült vagyok, ingerlékeny és ÉHES. Az esték a legkritikusabbak, olyankor egy tonna hamburgert meg tudnék enni:D De eddig tartom a diétát és büszke is vagyok magamra, mert nem gondoltam volna, hogy fél napnál tovább bírom:D.. A végeredményeket természetesen megosztom majd veletek!

Mivel eléggé legyengít a kevés szénhidrátbevitel, most pár nap edzést sajnos ki kell hagynom, de hétfő-kedden még biztosan lemegyek Power Plate-re, így is elég szép eredményeket értünk el, szerintem a fotók magukért beszélnek (és még csak másfél hónapja járok…)

PS.: Óriási meglepetésekkel készülök a Balaton Sound-ról, alig várom, hogy megoszthassam veletek!! :))

image (18) image (20) image (22)

Fürdőruha, papucs: F&F

Love,

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply