Archives

Moments – Designer Outlet Parndorf Trip

2015.06.01.

45

Sziasztok! Az elmúlt egy hetem 0-24-es  otthoni tanulással telt, de így, hogy most már csak 3 vizsgám van hátra, végre van egy lélegzetvételnyi időm, hogy megosszam Veletek a  Parndorfos élményeket, képeket! A nyertesem Fésűs Nóri volt, aki egy szuper kedves, szimpatikus, életvidám és hihetetlenül fotogén leányzó volt, nagyon örülök, hogy megismerhettem!! 🙂

Az érkezés utáni gyors ebéd után már rohantunk is a L’oreal-ba, ahol csodás sminket varázsoltak Nórinak! Mint tudjátok, nekünk CSÍKOS témában kellett gondolkozunk így az alapötletünk a fekete a fehér és a sötét két színek körül forgott, éppen ezért smink szempontjából valami kontrasztosat szerettünk volna összehozni – ezért is döntöttünk a piros száj mellett. Mivel egy csíkos darab már önmagában öltözet, odafigyeltünk arra is, hogy az összhatás ne legyen “too much” .. Nórinál a táska nálam pedig az ing töltötte be  a “csíkos” szerepet.  Az outfitünk egyébként hasonló márkákból tevődik össze – Mango, Baldinini, Fossil, Furla, Stefanel..( a szőrös Furla táska örök szerelem marad, mert még outlet áron is 500 Euro fölött volt :((( 😀 )

Még nem igazán volt részem a 3 év alatt közös fotózásban valakivel, így ezen a téren mondhatjuk, hogy elég kezdő voltam, de ennek ellenére szerintem fantasztikusak lettek a képek, Nóri nagyon természetesen és ügyesen pózolt, az egésznek olyan vidám, de mégis kicsit “dívás” hangulata lett.. 🙂 Valószínűleg az is közrejátszott, hogy Peti volt a fotósunk így egyáltalán nem “feszengtünk” !

A fotózás után rohantunk  levásárolni  a vouchert – idén valamiért szinte mindenkinél az óra mellett döntött tette le a voksot ( Nóri a képeken látható ezüst órát tartotta meg én pedig egy ezüst Michael Kors órát választottam magamnak, amit már korábban megmutattam nektek, ráadásul a többi blogger és nyerteseik is órákkal távoztak:D).

Nagyon élveztük a napot, köszönjük szépen, a Designer Outlet Parndorfnak a lehetőséget, a L’oreal-nak a fantasztikus sminket, és a csodás frizurákat! :))

Continue Reading…