Wedding in Varna

2015.05.10.

 

23

Sziasztok! Először is elnézést kérek a hosszú csendért, az előző hetem finoman szólva húzós volt, szinte minden este a varrodában kötöttem ki, így sajnos nem volt időm/időnk fotózni, bejegyzést írni. (jövő hét után pedig vizsgaidőszak, kár, hogy nem tudok osztódni..)

Tegnap érkeztünk meg Várnába, a Sunny Day nevű komplexumba, a másodunokatestvérem esküvőjére! Már ősidők óta nem voltam esküvőn, így mondanom sem kell, hogy mennyire vártam az eseményt. A ruha saját tervezés, már körülbelül egy hónapja megálmodtam. Valami nagyon különlegeset és nőieset szerettem volna – a ruhán látható peplum lecsatolható, így elöl felsliccelt, szűk ceruzaruhaként is funkcionálhat!

A hely lélegzetelállító, pár méterre vagyunk a parttól, az erkélyünkről a kilátás gyönyörű, 26 fok van, minden tökéletes kivéve azt az apró tényt, hogy iszonyúan beteg vagyok:D Nem is én lennék… fél évig kibírtam egy apróbb megfázás nélkül és természetesen pont az esküvő napján haldokoltam…  Ennek ellenére borzasztóan jól éreztem magam, a szertartás 4 órakor kezdődött és a buli hajnalig tartott. Olyan érzésem volt, mintha egy végtelenségig tökéletesített filmjelenetbe csöppentem volna; tengerpart, napsütés, homok, rózsák, pezsgő.. és persze szerelem. A menyasszony és a vőlegény  tökéletes párt alkottak, öröm volt rájuk nézni!

Minden a bolgár hagyományok szerint történt, egy percig sem unatkoztunk, ettünk ittunk, táncoltunk… és ittunk:D Ilyenkor egyébként mindig elszomorodom egy kicsit,  mert hiányoznak az itteni hagyományok, a mentalitás, a tenger, a konyha és úgy nagyjából minden, amit az ország képvisel.. Ma még Várnában bóklászunk pár órát, aztán irány haza!  Sokat fotóztunk, hamarosan érkezik majd a többi kép is!

404712023238901

 

Love <3

N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply