Youtube channel ON!

2017.05.29.

ÉÉÉS IGEN, VÉGRE elkészült az első vlog, amit Olaszországban vettünk fel Nektek! :)) Az igazat megvallva mást szerettünk volna csinálni, mint a megszokott youtube videók, ezért nem is nagyon gondoltuk túl a dolgot, csak sodródtunk és magunkat adtuk.. Remélem szeretni fogjátok, én pedig igyekszem napról napra fejlődni, mert még nekem is nagyon új ez az egész…
A jövőben igyekszem minél több videót feltölteni, többek között a NANA’S kulisszatitkairól, a tervezési folyamatokról, kampányfotózásokról és divatbemutatószervezésről, de ha van bármilyen kérésetek, nagyon várom/várjuk az üzeneteket!!!

Már elkezdtük felvenni a következő vlogot, remélem két hét múlva már fent is lesz:))

VIDEÓ ITT 

Feliratkozás: Nati Drencheva

//

AAAND yes, our first vlog, which we recorded in Italy is finally ready!! To be honest, we wanted to do something different so we didn’t overthink about it, we just went with the stream and were ourselves… I hope you’ll like it I know it is in Hungarian for now, but sill there are some part which I think are enjoyable:) More videos are coming soon (I hope in 2 weeks) from NANA’S coulisse secrets, designing process, campaign shootings to organizing a fashion show from the beginning… If you have anything which you want to see just comment under the video guys!

VIDEO HERE

You can subscribe here: Nati Drencheva

Love,
N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply